Вхід | Реєстрація

Кременчужанин під час сварки з дружиною підірвав свою квартиру

Кременчужанин під час сварки з дружиною підірвав свою квартиру

До поліції Полтавщини 26 лютого, близько 19:00, надійшла інформація про сімейну сварку в одній із квартир по проспекту Свободи, міста Кременчук. Місцеві мешканці повідомили, що з квартири доноситься лайка та чоловік погрожує перерізати газовий шланг. На місце події негайно виїхала група реагування сектору протидії домашньому насильству Кременчуцького райуправління.

Олександр Паталах, начальник сектору протидії домашньому насильству Кременчуцького райуправління поліції, повідомив:

– Прибувши на місце події для встановлення обставин та причин сімейного конфлікту,  працівники поліції почали спілкуватися на сходах у під’їзді із місцевою жінкою, 1983 року народження, та її 12-річною донькою.  Раптом із квартири на 4 поверсі пролунав потужний вибух. Поліцейські оперативно провели евакуацію мешканців під’їзду та надали допомогу тим, хто її потребував до моменту прибуття ДСНС та всіх екстрених служб. На щастя, ніхто не постраждав. Попередня причина надзвичайної ситуації – вибух побутового газу через пошкодження газового шлангу. За даним фактом розпочате досудове розслідування».

У ході першочергових слідчих дій поліцією встановлено, що пошкодження газового шланга спричинив мешканець даної квартири, 1976 року народження, який з місця події втік. Працівники батальйону поліції особливого призначення оперативно встановили місце перебування даної особи та доставили його для обстеження до медичного закладу.  

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки)  Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції в Полтавській області



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2023, 14:44 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації