Вхід | Реєстрація

Автомобіль від Porsche – як черговий витвір мистецтва

Автомобіль від Porsche – як черговий витвір мистецтва

Вкотре здивували представники німецького автопорома, презентувавши оригінальний дизайн стильного спорткара. За основу була взята модель Porsche 968, над якою попрацювали конструктори та механіки. Родзинкою новенького родстера став кузов автівки, який створили фахівці з Німеччини спільно з брендом L’Art De L’Automobile із Франції, який спеціалізується на створені вуличного вбрання. 

Журналісти поцікавились у представників авто прокатного сервісу RentDrive.ua в Києві, чи мають вони наміри поповнити свій автопарк цією екзотичною іномаркою. Працівники компанії відповіли, що ідея цікава, проте поки що ця автівка вийшла в єдиному екземплярі. Для оренди автомобілів фірма має кращі зразки європейського, американського та східного автопрому. Серед клієнтів РентДрайв є багато любителів оренда авто преміального сегмента.

З історії бренду Porsche

Фердинанд Порше у 1931 році заснував власне конструкторське бюро, працював у різних фірмах, мав досвід створення авіаційних та танкових двигунів, тракторів. АТ «Порше» було створено у 2007 році, входила до складу холдингу «Porsche Automobil Holding SE». У 2009 році майже 50% акцій належали «Volkswagen AG». Згодом бренд успішно випускає спортивні легковики та машини для авто перегонів.

Серед відомих моделей слід відзначити:

  • «Порше 356» та «Порше 911»;
  • «Бокстер», «Кайман»;
  • позашляховик «Porsche Cayenne»;
  • «Macan», «Taycan»;
  • «Carrera GT» та «Porsche 918»;
  • «Панамера».

Виробник успішно конкурує з європейськими компаніями «Феррарі» та «Мазераті». Тісно співпрацює з «Volkswagen Group», переймає досвід гібридних технологій у японського бренда «Toyota». Популярність моделей Порше зростає не тільки в країнах Європи, але й в США.

Влітку 2009 року, після злиття компаній Фольксваген та Порше утворився союз, який бере свій контроль такі відомі автомобільні марками, як:

  • «Ауді» та «Фольксваген»;
  • «Бентли», «Шкода;
  •  «Ламборджини» та «Бугатті»;
  •  «Дукаті», «Сканія» та «MAN».

Слід відзначити значні успіхи бренду в автоспорті, як виробника гоночних автівок, які здобули численні перемоги у міжнародних змаганнях. Відзначились автовиробники у виробництві гібридних моделей та електричних транспортних засобів. Сервіс «RentDrive» успішно пропонує прокат автомобілів відомої торгової марки. Зі зростанням економічних показників європейського автовиробника, збільшується популярність надійних та якісних іномарок.

Шукачі вигідної оренди авто одразу знайдуть упізнаваний логотип компанії, адже важко сплутати баского жеребця на яскраві червоно-чорні емблемі з написом бренду.

Унікальний спорткар в одиничному виконанні

При першому погляді на модель 968 L'Art, здається що перед нами якійсь технічний засіб інопланетного походження. Особливо на це вказує відсутність звичних дверних ручок та світлових приладів. Конструктори замінили ці практичні аксесуари, так функцію фар виконують світлодіодні смуги, які прикріплені на бампері. Після ґрунтовної модернізації з’явився цікавий родстер, з незвичним відтінком покриття кузова зеленого кольору. Істотно попрацювавши над концепцією спорт кара, змінився його екстер’єр та оновлено інтер’єр. Засновник французького streetwear-бренду Артур Кар зі своєю командою запропонували запозичити дещо зі світу популярної вуличної моди. Спільний проєкт L'Art De L'Automobile видався вдалим та в майбутньому знайде багато шанувальників.

Ретро стиль з нальотом сучасності

Експериментальна модель з’явилася з нагоди 30-ї річниці випуску легендарної автівки «Порше 968». Задня частина кузова новинки нагадує класичний стиль «Speedster». Обтікаємою формою іномарки з відсутніми фарами вдалось здивувати шанувальників спорткарів. Відзначили також зручний інтер’єр авто, яке оснащено кріслами у формі ковшів «Рекаро». Шкіряна оббивка «ECCO Leather» приємна на дотик. На панелі вбудований секундомір «TAG Hauer» та мультимедійна аудиосистема «Bose». На думку працівників сервісу «РентДрайв, які пропонують в прокат автомобілі з різними типами кузова, седани, хетчбеки, універсали та мінівени, фірмовий родстер теж знайшов би своїх шанувальників серед клієнтів компанії. Двомісний автомобіль спортивного типу з креативним дизайном сподобається тим, хто полюбляє приємні та драйвові прогулянки.

Романтичні подорожі на орендованому авто

Porsche

Модель з відкидним верхом виглядає стильно, порівняно з безліччю інших модифікацій. Серед інших характеристик спорткара відмінні технічні, динамічні та ходові якості, низька посадка та невеликий кліренс. Звичайно, це не бюджетне авто, його вартість буде відповідною і доступною для фінансово забезпечених людей. Зручна та доступна оренда автомобілів в сервісі автопрокату допоможе провести власний тест-драйв любої моделі, оформивши договір прокату авто на декілька діб. Новинка від Порше не претендує на звання сімейного авто, оскільки для родин із дітьми воно не актуальне, та й відсутність місткого багажного відділення теж про це свідчить. Але для любителів швидкого пересування по гарних дорогам є всі шанси отримати шалене задоволення від придбання чи оренди автомобіля з потужним двигуном та іншими чудовими технічними характеристиками.

Слідкуйте за анонсами автопрокатного сервісу RentDrive.ua, та обирайте https://rentdrive.ua/avtopark/ вигідні акційні пропозиції по подобовій та довготривалій оренді авто за найдоступнішими цінами.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2023, 10:25 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації