Вхід | Реєстрація

Поліцейські Решетилівщини відшукали зниклого 12-річного хлопчика

Поліцейські Решетилівщини відшукали зниклого 12-річного хлопчика

До сектору поліцейської діяльності №1 (м. Решетилівка) Полтавського районного управління поліції 6 березня надійшло повідомлення від директорки одного із навчальних закладів Решетилівської громади про зникнення 12-річного хлопчика. Поліція негайно розпочала пошуки.

Директорка також повідомила поліції, що учень після уроків повинен був їхати шкільним автобусом додому. Але серед дітей, які перебували в салоні транспортного засобу, хлопця не виявилося.

Як повідомив Сергій Балашов, начальник сектору поліцейської діяльності №1 (м. Решетилівка):

«Отримавши повідомлення про зникнення дитини, ми негайно приступили до його пошуків. Для розшуку хлопчика залучили максимум особового складу підрозділу. Також до пошукових заходів долучилися й колеги із сусідньої Диканьки. Поліцейські ретельно «прочісували» вулиці села, лісосмуги та інші місця, де міг бути хлопчик. І менш ніж за годину спільних пошукових заходів дитину вдалося розшукати. Він знаходився на території непрацюючої ферми населеного пункту. На щастя, із дитиною все гаразд, його життю та здоров’ю нічого не загрожує».

Знайденого хлопчика поліцейські повернули батькам. Наразі інспектори ювенальної превенції з’ясовують причини й обставини цієї події.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2023, 14:18 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації