Вхід | Реєстрація

Кобелячани наярмаркували на квадрокоптер

Кобелячани наярмаркували на квадрокоптер

1 квітня в Кобеляках, поряд з міським центром культури та дозвілля, проходив благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

У заході взяли участь працівники бюджетних організацій, жителі та гості громади. Варто відмітити, що благодійний ярмарок був значно масштабніший за кілька попередніх. Підтвердженням цьому є і кількість зібраних під час заходу коштів. Загалом благодійникам вдалося зібрати більше 120 183 гривень, що в рази більше за попередні показники. Виручену суму передали родині нашого земляка Олександра Лугового. За ці кошти придбають квадрокоптер для військового і його побратимів, які звільняють українські землі від російських загарбників.

Учасників заходу вітали творчі колективи громади, які підготували для них концертну програму, що складалася з кількох десятків номерів. На сцені виступали працівники та аматори Кобеляцького центру культури та дозвілля, викладачі міської дитячої музичної школи, танцювальні колективи «Грація» та «Lighthouse», танцювальний колектив Кобеляцького аграрного ліцею.

Та не лише піснями і танцями насолодилися відвідувачі. Адже господині та господарі приготували для них чимало смаколиків, які можна було придбати за символічну плату.

Також місцеві майстри презентували витвори народного мистецтва.

Учергове кобелячани довели, що спільними зусиллями можна досягати конкретно поставлених завдань.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації