Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах провели конкурс «Знай і люби свій край»

У Нових Санжарах провели конкурс «Знай і люби свій край»

В березні відбувся І етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», метою якої є сприяння реалізації творчих задумів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

Як повідомляє Новосанжарська селищна рада, на виставку-конкурс було подано 8 робіт. Діти презентували свою творчість в образотворчому та декоративно-ужитковому мистецтві у семи  номінаціях. Члени журі відзначили творчий підхід, високий рівень виконавської майстерності учасників.

Переможці І етапу: Анна Брижань (гурток «Паперопластика», керівник Вікторія Шіпова),  Вероніка Мокляк, Ілона Клюшник, Кіра Пасько (гурток «Образотворче мистецтво», керівник Людмила Слабка), Віталій Пономаренко (гурток «Бісерне рукоділля», Вероніка Каторгіна (гурток «Виготовлення сувенірів», керівник Мар’яна Плішкіна), Катерина Давиденко, Олена Жадан (гурток «Моделювання іграшок-сувенірів, керівник Тетяна Дудка) взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу.

Вероніка Мокляк, Ілона Клюшник, Кіра Пасько – вихованки гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Людмила Слабка) стали переможцями ІІ етапу виставки-конкурсу «Знай і люби свій край» та відзначені дипломами ІІ ступеня Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради.

Вітаємо переможців та їх керівника і бажаємо подальших творчих успіхів!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації