Вхід | Реєстрація

Білицький ліцей отримав 30 ноутбуків

Білицький ліцей отримав 30 ноутбуків

Члени учнівського самоврядування Білицького ліцею №1 Білицької селищної ради взяли участь у національному проєкті «СпівДія Ноут».

Проєкт є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. «СпівДія Ноут» реалізувався в межах молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо», що виконуються організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України й українською  волонтерською платформою «СпівДія», а також компаніями НР ІPS та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

Як повідомили в прес-службі Полтавської обласної військової адміністрації, на адресу організаторів надійшло 1800 проектних робіт. Левову частину техніки отримали ті області нашої країни, де відбувалися або тривають бойові дії.

Білицький ліцей став єдиним переможцем із Полтавщини. Директор ліцею Вікторія Савченко наголосила, що завдяки старанням учнівського самоврядування, зокрема учня 10-Б класу Назара Галича, навчальний заклад отримав 30 ноутбуків НР з ліцензійним програмним забезпеченням. Цю техніку передадуть у користування тим школярам, які її нагально потребують.

Зокрема: дітям сиротам; дітям із особливими освітніми потребами; дітям із числа внутрішньо переміщених осіб, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів; учням, котрі перебувають у складних життєвих обставинах; дітям учасників бойових дій; дітям з багатодітних сімей.

Керівництво ліцею має відзвітуватися перед міжнародними партнерами  щодо цільового використання ноутбуків.

Користуючись нагодою, очільниця Білицького ліцею №1 подякувала благодійникам за надану техніку та голові селищної ради Миколі Скрильнику — за автотранспорт, яким ноутбуки доставили в навчальний заклад.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації