Вхід | Реєстрація

У Кобеляках почали реставрувати парк

У Кобеляках почали реставрувати парк

Працівники ККП «Водоканал Плюс» на встановили на центральній алеї парку Богдана Хмельницького шість лавок.

За інформацією пресслужби Кобеляцької міської ради, біля лавок облаштують ліхтарі з енергоощадними лампами.

Згідно з проєктом реконструкції, у подальшому здійснять озеленення парку, облаштують локації для перегляду фільмів й майданчик для занять спортом та прокладання велодоріжок. Всі ці зони будуть поєднані між собою пішохідними доріжками з сучасним освітленням та відеонаглядом.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2023, 12:35 | Кобеляки | Суспільство


1. Ltava / 20 квітня 2023, 19:33
Я так зрозумів що війна закінчилася і замість дронів купуємо лавочки? "Копелець пішов але його справа залишилася"!!!!!
2. Reformator / 21 квітня 2023, 15:27
1.Ltava
«Я так зрозумів що війна закінчилася і замість дронів купуємо лавочки? "Копелець пішов але його справа залишилася"!!!!!»

Війна не закінчилась!!! Допомогаємо і ЗСУ і Центру комплектування та соціальної підтримки і малозахищеним верствам населення. А чим особисто Вам не довподоби встановлення лавок в парку, де можуть відпочивати жителі громади.
"Копелець пішов і справу, як Ви пишите забрав з собою, а лавочки встановити то треба".
3. Ltava / 21 квітня 2023, 20:44
"А чим особисто Вам не довподоби встановлення лавок в парку, де можуть відпочивати жителі громади."
Я не проти лавочок в парку, тільки тоді не "волонтерте " в насененя для дронів(( Ми памятаємо дороги замість ракет і обіцяні шашлики і відпустки(( На буде вся країна у війні то і в парку московиті відпочиватимуть (( Доки вся країна не стане ЗСУ перемагати буде важко(( І парки потрібні і пляжі і ресторани, але чи справедливо купатися і загорати коли хлопці воюють? Вони повинні воювати не за нас - тиловиків а за життя держави !! А ви із словами -"слава ЗСУ переклали відповідальність за перемогу на солдат а самі лавочки у парках встановлюєте((
4. Selena2017 / 22 квітня 2023, 11:55
1.Ltava
«Я так зрозумів що війна закінчилася»


Лтаво, роблю висновок, що телевізор Ви таки не дивитеся . А свого часу ж на цих сторінках звучало : " А як перестати дивитися телевізор, то й війни не буде". Наш люд звик довіряти друкованому, то й сьогодні не усвідомлює , що навколо діється, величезна полярність у думках, вчинках. Якщо вже окремих не лякають горе й руїни - слова безсилі .
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації