Вхід | Реєстрація

«Стандарт» і «Лідер» виграють у другому турі

«Стандарт» і «Лідер» виграють у другому турі

До того ж, новосанжарці відзначаються за матч сім разів.

29 квітня стартував Чемпіонат Полтавської області з футболу. У турнірі беруть участь 24 команди: 8 у Вищій лізі, 16 — у Першій, поділеній на дві групи. Команди Вищої ліги зіграють між собою у два кола за системою «кожен з кожним». Команди Першої ліги зіграють у своїх групах, а потім — у стикових матчах визначать переможця та призерів у цьому дивізіоні.

У Вищій лізі виступають: ФК «Лубни» (Лубни), «Дружба» (Очеретувате), «Великі Сорочинці» (Великі Сорочинці), «Олімпія» (Савинці), ДЮФШ «Ворскла» (Полтава), «Стандарт» (Нові Санжари), «Інваспорт» (Полтава) і «Рокита» (Рокита).

У Першій лізі (група А) грають: «КСК» (Карлівка), «Опішня» (Опішня), ДЮСШ імені І. Горпинка (Полтава), кобеляцький «Лідер» (вихованці Віктора Білорибця), «Аврора» (Полтава), ФК «Решетилівка», ФК «Карлівка», ДЮСШ «Молодь» (Полтава).

У першому турі новосанжарський «Стандарт» на виїзді в Очеретуватому переміг місцеву  «Дружбу» з рахунком 2:1. «Лідери» Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи на власному полі поступилися «КСК» із Карлівки.

7 травня відбувся ІІ тур Першості Полтавської області. У ньому «Лідер» Віктора Білорибця приймав вдома полтавську «Молодь». Цього разу кобеляцькі футболісти здобули впевнену перемогу з рахунком 3:1.

Також у Першій лізі групи А: «Опішня» виграла в «Аврори» — 1:0, «Решетилівка» поступилась карлівському «КСК» — 0:3, ФК «Карлівка» з двозначним рахунком здолала ДЮСШ імені І. Горпинка — 15:2.  Новосанжарський «Стандарт» розгромив  футбольну команду з обласного центру ДЮФШ «Ворскла» з результатом  7:0.

У інших матчах «вишки» «Інваспорт» внічию зіграв із «Дружбою» — 0:0, «Лубни» із «Великими Сорочинцями» — 1:1, а «Рокита» із «Олімпією» — 1:1.

Наступну гру «лідери» проведуть теж на домашньому стадіоні «Колос». 14 травня суперником наших хлопців буде полтавська «Аврора». А «Стандарт» прийматиме «Олімпію» із Савинців.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2023, 17:58 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації