Вхід | Реєстрація

Дорожники ремонтують автошлях між Санжарами і Руденківкою

Дорожники ремонтують автошлях між Санжарами і Руденківкою

Роботи з відновлення дорожнього покриття спільно профінансували Агентство місцевих доріг у Полтавській області та Новосанжарська селищна рада.
8 травня відбулася робоча нарада в голови Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна. На ній обговорювалися перспективи проведення цьогорічного ремонту місцевих доріг на Полтавщині. Зокрема, перший заступник директора Агентства місцевих доріг Андрій Заїка повідомив, що продовжується спільна робота агентства та громад щодо утримання й ремонту автошляхів місцевого значення. Ремонтувати дороги на умовах співфінансування вже погодилися 35 громад, які загалом виділили 122 750 000 гривень.

За інформацією Агентства, із бюджету Новосанжарської ОТГ на ці заходи вже виділили 1 395 000 гривень. Відповідну суму надасть і Агентство. Наприкінці минулого тижня дорожники приступили до ремонту автошляху між Новими Санжарами і Руденківкою.

Як пояснили в селищній раді, для того, аби мати придатну для проїзду дорогу на тривалий термін, було вирішено провести ямковий ремонт струменевим способом, що є більш доцільним при ліквідації незначної ямковості. Разом з тим підрядники Агентства місцевих доріг проводять роботи з експлуатаційного утримання узбіч, укосів, видалення порослі, очищення водовідних канав по автодорозі Решетилівка — Лиман-1 — Стовбина Долина — Лелюхівка, від Лелюхівки до Стовбиної Долини. Це дасть змогу  в подальшому виконати роботи з ремонту асфальтобетонного покриття.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2023, 15:13 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації