Вхід | Реєстрація

Брат для брата

Брат для брата

Підприємець Олександр Бистряков збирає кошти, аби купити тепловізор для військової частини, у якій служить його брат Микола Дорофєєв.

Олександра Бистрякова та Миколу Дорофєєва в Кобеляках, напевне, знають всі. У всякому випадку, ті люди, кому за сорок. Обоє в місті відомі й шановані. Обоє  у свій час пройшли військовий вишкіл у лавах Повітряно-десантних військ.

Три місяці тому пішов до лав ЗСУ Микола. Сашка, напевне, вже не візьмуть через вік і стан здоров’я. Але сенс не в цьому.

Говорить Олександр Бистряков:

— Воно ж, як завжди, бажане не збігається із реальністю. Ну, не забезпечені наші хлопці в ЗСУ усім необхідним на сто відсотків. Тому доводиться допомагати. Поки Микола проходив навчання на одному із полігонів, слали і везли продукти. Потім поїхав він на передній край у Харківську область. Там його старшиною призначили. А ті, хто служив, знають, що на старшину покладена купа господарських обов’язків. Купили і переслали ми вже й шанцевий інструмент, і все для душової, митися ж хлопцям потрібно, і бензопили. Нормально так скупилися, на кілька десятків тисяч. А зараз брат просить тепловізор. Не для себе, звичайно, а для усієї роти. У них то є, але слабенький. А на війні, воно ж так, хто перший ворога побачив, той і виграв. Так що дуже потрібні хлопцям гарні «нічні очі».
Збирає  Бистряков для Дорофєєва на тепловізор  ThermEye  Cyclops 350. Такий зараз коштує 88 тисяч гривень. Станом на 6 червня зібрали вже 36 тисяч.

Олександр Бистряков каже:

— Я особисто ходжу і прошу. Не відмовляє ніхто. Але не всі знають. Можливо, через газету буде швидше. 50, 100, 20 гривень — усім сумам будуть раді. Чим швидше зберемо, тим більше життів вбережемо і пришвидшимо Перемогу.

Кошти можна перекинути на банківську картку:

4149 4378 7159 3800  — Дорофєєв Микола Миколайович



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2023, 20:02 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації