Вхід | Реєстрація

Укрпошта передає 10 квадрокоптерів ЗСУ

Укрпошта передає 10 квадрокоптерів ЗСУ

Укрпошта звітує про передачу 10 квадрокоптерів DJI Mavic 3 для підрозділів Збройних Сил України на благодійні внески, зібрані з продажу лімітованої партії презентаційних рамок з легендарною поштовою маркою «Русскій воєнний корабль, іді …!» та відбитком штемпеля «Перший день».

«Завдяки вашим донатам маємо змогу посилювати армію та допомогти нашим військовим. Спільними зусиллями нищимо ворога та наближаємо разом перемогу», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Нагадуємо, що до річниці створення першої воєнної марки України «Русскій воєнний корабль, іді …!» Укрпошта оголосила старт продажу лімітованої партії благодійних презентаційних рамок з пророчою поштовою маркою та відбитком штемпеля «Перший день», яким вона гасилася на київському головпоштамті в день введення в обіг – 12 квітня 2022 року.

Тираж у 1000 екземплярів був розпроданий за лічені години, а зібрана благодійна сума в 1 мільйон гривень, пішла на дрони, які вирушать до наших захисників, що зараз знаходяться на Донецькому та Запорізькому напрямках.

Закупівлю квадрокоптерів було здійснено спільно з благодійним фондом KSE Foundation. Літальні апарати можуть перебувати в повітрі до 46 хвилин, розвивати швидкість 68,4 км/год та набирати максимальну висоту 6000 м, за даними характеристик виробника.

Кожен небайдужий може долучитися до доброї справи та підтримати Збройні Сили України, придбавши поштові марки України з благодійною складовою («Слава Збройним Силам України», «Зброя Перемоги», «ПТН ПНХ!») або аудіолистівки, що «говорять» голосами сучасних українських героїв.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2023, 15:24 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації