Вхід | Реєстрація

11 нагород всеукраїнського танцювального фестивалю

11 нагород всеукраїнського танцювального фестивалю

Здобули вихованці студії танцю «Light house» на престижному конкурсі, що проходив у столиці нашої країни.

Не встигли кобелячани обговорити виставу «Сила Щирих», прем’єра якої нещодавно відбулася в міському Центрі культури і дозвілля, як у соцмережі Фейсбук з’явилася інформація про чергові досягнення юних танцюристів, котрі навчаються в хореографа Максима Якименка. Виявилося, що вихованці студії танцю «Light house» успішно виступили на Всеукраїнському чемпіонаті танцю «Hard Dance Show».

Змагання проходили в Києві, у Центрі культури «Святошин». На чемпіонат з’їхалися танцюристи з Київської, Чернігівської, Харківської, Запорізької, Вінницької, Полтавської областей, Білої Церкви, Слав’янська і Бердянська. Їх виступи оцінювали відомі хореографи Ангеліна Забеліна, Роман Горбач, Сергій Мураховський. Головним суддею змагань виступив Олександр Прохоров, срібний призер телепроєкту «Танці з зірками». Загалом у трьох періодах учасники представили більше 200 номерів. Та не дивлячись на величезну конкуренцію, кобелячани продемонстрували професійну підготовку, підтвердженням цьому являються їх відзнаки.

Усього вихованці Максима Якименка завоювали 11 медалей. «Золоті» нагороди чемпіонату здобули Софіко Капіанідзе (номер «Цикл»), Аглая Черновата, Іван та Аліна Киценки, старша група театру «Весняночка». «Срібло» отримали старша група театру «Мавки», Влада Труховська, Злата Влашпенко, Софіко Капіанідзе (танець «Вітер») і середня група театру «Кікімори». «Бронзу» за сольні виступи присудили Аліні Киценко і Анні Бублій.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2023, 15:03 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації