Вхід | Реєстрація

Від Мурзилка до ВОЛЛ-І: які вони найкращі мультфільми

Від Мурзилка до ВОЛЛ-І: які вони найкращі мультфільми

Напевно, у Світі немає цивілізованої людини, у якої б не було улюбленого мультфільму. Адже наше дитинство нерозривно пов’язане з мультиплікацією. І, навіть, зовсім крихітні малюки уважно стежать за рухом героїв на екрані.

Згідно з історичними даними, мальовану анімацію почали застосовувати близько 150 років тому. Мультиплікація завдячує своїй появі французькому винахіднику Емілю Рено, котрий першим застосував технологію виготовлення анімаційних фільмів. Його винахід, так званої, покадрової зйомки малюнків застосовувався багато років поспіль, аж до розширення сучасних комп’ютерних технологій. Якщо ж звернутися до історії вітчизняної анімації, то вона стартувала з мультфільму «Мурзилко в Африці», знятої на Київській студії.

Звичайно, що режисери, постановники й аніматори створювали мультиплікаційні стрічки таким чином, аби вони ставали важливим підґрунтям у формування дитячого світосприйняття, вчили дітей бути відповідальними, добрими, чуйними і так далі. Завдяки цьому з «під пера» усієї творчої групи виходили найкращі мультфільми, що десятиліттями очолюють рейтинги найбільш популярних картин для дітей.

Кращі мультфільми від IMDb на The Page.ua

Щороку різні видання чи сайти публікують власну добірку найуспішніших мультфільмів. При цьому найвідомішою та найповнішою базою даних фільмів в Інтернеті являється Internet Movie Database чи скорочено IMDb. Саме її рейтинг є найбільш достовірним. Днями українське видання thepage.ua представило топ-10 мультфільмів у рейтингу IMDb, які можна переглянути за посиланням на офіційний сайт видання https://thepage.ua/ua/news/top-10-multfilmiv-vsih-chasiv-rejting-imdb. 

Як і очікувалося, одним із найулюбленіших мультфільмів користувачів всесвітньої мережі виступає «Король Лев». Не дивлячись на те, що мультфільму в наступному році виповниться «двадцять», до історії про маленьке левеня не втрачається інтерес дітей і дорослих. 

У 2018 році світ побачила анімація про супергероя зі здібностями павука «Людина павук: Навколо Всесвіту». І за кілька років у картини з’явилася справжнісінька армія фанатів.

До речі, мультфільм отримав продовження. Сиквел стартував 31 травня, тому може так статися, що в черговий рейтинг від IMDb проб’ється саме людина-павук «Крізь Всесвіт».

«Оскароносна» історія про робота-одинака ВОЛЛ-І від студії Pixar полюбилася мільйонам шанувальникам мультфільмів. Це дивовижна розповідь про майбутнє, яке допоможе врятувати робот.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації