Вхід | Реєстрація

Смачний Великдень

Господині говорять, цього року напередодні Великодня «три шкури» з домогосподарок здирали лише продавці свіжих овочів. Інші продукти коштували, як звичайно. Можливо, через те, що вище вже нікуди.
Продукти на великодні паски, тобто паски за стандартним рецептом, обійшлись у такі суми: борошно  – 3 грн, пачка вершкового масла – близько 14 грн, маргарин – 3 грн, за цукор у середньому просили 9 грн, 200 грамів родзинок коштували 6 грн, яйця курячі – 9 грн, літр молока – 6 грн, ванілін – 2 грн, 100 грамів дріжджів – 1,5 грн.

Святкували, як годиться
Міліціонери зазначають, що великодні свята цьогоріч минули напрочуд спокійно. Порядок охороняли 157 працівників міліції та 100 членів громадського формування «Козацтво». Біля кожної з 12-ти церков Кременчука під час проведення святкових служб патрулювали правоохоронці. На щастя, жодних правопорушень тут не сталося. Міліціянти кажуть, що цього року охочих посвятити паски було значно менше, ніж торік.

Автор: Олена УСКОВА, Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2010, 12:05 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації