Вхід | Реєстрація

Чотири тижні — три фестивалі

Чотири тижні — три фестивалі

Здається, що керівник студії танцю «Light house» Максим Якименко та його вихованці вирішили встановити рекорд за кількістю відвіданих хореографічних заходів та здобутих медалей. Адже, починаючи з 20 травня, кобеляцькі танцюристи встигли побувати на трьох фестивалях.

Нагадаємо, що дебютним для вихованців Максима Якименка став Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «DANCE TIME FEST», у якому взяли участь кілька сотень танцюристів із різних міст України. Четверо юних кобеляцьких артистів — Аліна та Іван Киценки, Влада Труховська і Софіко Капіанідзе — були відзначені срібними та золотими медалями фесту.

10 червня учасники студії «Light house» успішно виступили на Всеукраїнському чемпіонаті танцю «Hard Dance Show», де завоювали 11 нагород.

Минулої суботи вихованці Максима Якименка виступили на благодійному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Crystal Fest», що пройшов у Кременчуці.

Загалом учасники представили майже 100 танцювальних номерів. Виступи юних артистів оцінювали кандидат у майстри спорту з художньої гімнастики Світлана Савченко, член Національної спілки хореографів України Єлизавета Король, переможець багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів Олександр Геращенко.

У підсумку, представники «Light house» завоювали чотири «золота», три «срібла» і три «бронзи».

Зокрема, золоті медалі за номери «Мавка» і «Весняночка» отримала старша група, за танець «Кікімори» середню групу нагородили «сріблом».

У індивідуальній програмі також було багато відзнак: «золото» здобули Аглая Черновата за номер «Одержима», Влада Труховська — за танець «Мета». «Сон» Злати Влашпенко і «Молитва за Україну» Аглаї Черноватої отримали «срібло». «Бронзу» вручили Софіко Капіанідзе, Анні Бублій і Маргариті Половинченко.

На цьому вихованці Максима Якименка не планують зупинятися, а хореограф уже повідомив, що діти готують нові сюрпризи.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2023, 13:17 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації