Вхід | Реєстрація

Волонтери ГО «Кобеляки допоможуть» здійснили чергову поїздку на Схід

Волонтери ГО «Кобеляки допоможуть» здійснили чергову поїздку на Схід

Цього разу відвідали 19 земляків-захисників. Безмежно щасливі побачитись з кожним! Усі, як один цікавляться, як там рідний край, його жителі, що нового? Хлопці висловлюють слова вдячності усім, хто тримає надійний тил і допомагає ЗСУ!

Дуже засмучують втрати: майже в кожній бригаді 2-3 двохсоті і трьохсоті... і це лише на сьогоднішній ранок... Звичайно це не додає сил, не радує, не дуже мотивує... Хіба що породжує ще більшу ненависть до ворога... Тому вкотре просимо і закликаємо: друзі, зрозумійте, війна в країні є! І якщо ви можете дозволити собі в будь який час відпочити, зайнятися улюбленими справами, погуляти з дітьми, піти в гості – все це завдяки їм – незламним воїнам ЗСУ, які, на жаль, не можуть дозволити собі такої розкоші... Тому, будь ласка, не ігноруйте звернення волонтерів про збір коштів на техніку, потреби хлопців... – повірте наша допомога і підтримка важлива, тримайтеся разом і тримайте надійний тил, щоб він не став фронтом...

Наша команда волонтерів висловлює щиру подяку за підтримку в організації крайньої поїздки: сім'я Ярошенко Борі та Юлі (100 шт.трубочок зі згущеним молоком), підприємці: Дейнека Вікторія та Сергій (пиріжки і донати), Войт Олександр (плівка), Кравчук Сергій (печиво), сім'я Горбань, Панічевська Лариса, Срібний Сергій, Карнаух Володимир, Слав'янський Володимир, сім'я Гончаренко Миколи, Мартинець Любі, сім'я Співак Люби, сім'я Юрко Миколи, сім'я Троценко Тетяни, сім'я Бражко, активним жителям села Канави, Ліва Сокілка, Дашківки і Шевченок, Орлика, Бутенок, Кобеляцький ліцей Полтавської області, каптілка (коптили сало), Коваленківка (хліб печений домашній), усі хто донатить у волонтерську скриньку - ПОДЯКА ВАМ!!! Коли відчуваєш допомогу - виростають крила і хочеться знову братись за справи, шукати можливості, збиратись і летіти до наших захисників!

 

Наразі волонтери проводять збір на тепловізор для  Кості Ступенко з села Леваневське.

Ціль – 60.000 грн.

Найменування отримувача: ГО КОБЕЛЯКИ ДОПОМОЖУТЬ

Код отримувача: 44797615

Рахунок отримувача: UA653052990000026006021223885

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Разом переможемо! ????


Автор: Волонтери ГО «Кобеляки допоможуть»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2023, 11:55 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації