Вхід | Реєстрація

«Чебреці» стали першими на міжнародному фестивалі

«Чебреці» стали першими на міжнародному фестивалі

Хоровий колектив отримав відзнаку у вокальному жанрі.

Із 10 по 16 липня в румунському місті Констанца відбувся міжнародний двотуровий благодійний конкурс мистецтв «SEA STARS ROMANIA-2023». Фестиваль проводився дистанційно, за сприяння відділу культури Констанци. У конкурсі взяли участь учасників таланти з усієї Європи.

Як повідомили організатори фестивалю, Міжнародний фестивальний центр «WAF та ART WORLD FESTIVALS», частину коштів вони спрямовують на підтримку Збройних Сил України.

Конкурсантів у шести номінаціях оцінювало висококваліфіковане журі. Зокрема, заслужена артистка України Олена Мальцева, композитор і викладач Національного університету музики в Букурешті Александру Іскру, член міжнародної асоціації викладачів вокалу IATS Олеся Дрегля, диригент Регіонального центру культури «Андрей Суручану» Ангеліна Усатий, диригент, композитор, професор-викладач Сандулеску Георге та гендиректор міжнародного фестивального руху Олександр Шадловський.

Учасниками «SEA STARS ROMANIA-2023» став народний аматорський хоровий колектив «Чебреці», який діє при Білицькому будинку культури.

За результатами надісланих виступів, білицькі артисти здобули перше місце у вокальному жанрі. Також подяки від організаторів отримали керівник «Чебреців» Микола Валко та концертмейстер Віталій Крайник.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації