Вхід | Реєстрація

Кобелячани зібрали гроші на тепловізор, дальномір і Starlink для земляків, які воюють проти окупантів

Кобелячани зібрали гроші на тепловізор, дальномір і Starlink для земляків, які воюють проти окупантів

Волонтери ГО "Кобеляки допоможуть" здійснили чергову поїздку на Схід. Цього разу везли дуже велику кількість овочів та фруктів, випічки, заморожені страви: голубці, котлети, тюфтєлі, галушки, сало; засоби гігієни, білизну, шкарпетки, газовані напої та ін. А головне - це необхідні прилади, на які було організовано збір і дякуючи небайдужим людям, швидко його завершено!

Олена Білаш, член ГО «Кобеляки допоможуть», розповіла, що уже передано на фронт Старлінк, Дальномір і Тепловізор для наших земляків! Величезне «ДЯКУЄМО» усім, хто поруч, усім, хто долучається і організовує збір!!! Спасибі Мідянівка, Ганжівка, Золотарівка за активну участь в організації збору на дальномір для Кості Левченка! Жителям громади Леваневське, Павлівка, Самарщина та друзям Кості Ступенка, якому зібрали на тепловізор! Небайдужим землякам військового, особливо Бродщина і Василівка, Юрія Прокоф'єва за швидкий збір на Старлінк!

Волонтери висловлюють подяку в зборі поїздки активним помічникам з сіл Павлівка,Самарщина, Леваневське (товченики, яйця); дівчата з Бережнівки - Буряк Ліда і Білан Таня - котлети (допомогла Юлія Джуян, яка стала спонсором у придбанні м’яса); Канави (котлети, овочі, газовані напої, печиво, мед, яйця); Коваленківка, Шенгури, Лучки (багато випічки: пироги, рулети, пиріжки, хліб); Бутенки (печиво, здоба); Кобеляцький БДЮТ (круасани); Мартинець Люба і Горбань Світлана (голубці, перець); Бражко Світлана (налисники); Слав'янський Володимир (велика кількість сала); Срібний Сергій (солодкі газові напої і традиційно, безкоштовно - військовий одяг); Василенко Роман (набори ключів); Войт Олександр (по закупці водяний насос); м’ясні ряди: Ревека Яна, Крейс Ірина, Рибалко Олег; Панічевська Лариса (велика кількість компоту); Гончаренко Микола (зелень); Співак Любов (молочне).

Велика подяка землякам за донати у волонтерську скриньку! ПРАЦЮЄМО НА ПЕРЕМОГУ!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2023, 19:24 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації