Вхід | Реєстрація

На Миргородщині хлопчик пішов рибалити і потонув

На Миргородщині хлопчик пішов рибалити і потонув

До Миргородського райвідділу поліції 14-го серпня, близько 17:00, надійшло повідомлення від мешканки Лохвицької громади, що в селі Білогорілка під час купання в річці Сула зник місцевий 12-річний хлопчик. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції, рятувальники, водолази ДСНС міста Кременчук та лікарі екстреної медичної допомоги.

Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, попередньо встановила, що місцевий хлопчик, 2011 року народження, рибалив на річці Сула. Через деякий час він зайшов у річку покупатися та зник під водою.

Начальник відділення поліції №2 (м. Лохвиця) Миргородського райвідділу поліції Олександр Мелашенко, повідомив: «У ході проведення рятувально-пошукових заходів 14 серпня, близько 22-ї години, працівники рятувально-водолазної служби виявили на дні річки дитину без ознак життя. Хлопчик знаходився на відстані близько 2,5 метрів від берега на глибині близько 4 метрів. Для встановлення причини смерті його тіло направлено на судово-медичну експертизу».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 пунктом 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини трагедії з’ясовує слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 серпня 2023, 13:03 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації