Вхід | Реєстрація

Допомогу для Володимира Шинкаренка передадуть рідним

Допомогу для Володимира Шинкаренка  передадуть рідним

19 серпня прес-служба Білицької селищної ради повідомила страшні новини з фронту: днем раніше біля Бахмута Донецької області загинув житель Степового Володимир Шинкаренко.

Буквально за день до цього в Кустолових Кущах відбувалися благодійний концерт і ярмарок, де жителі Білицької громади збирали кошти, аби підтримати Володимира. На жаль, на війні немає «броні», і від кулі чи снаряду не можливо когось «зарезервувати». Щодня й щогодини українська земля здригається від вибухів, а на полі бою гинуть мужні й сміливі захисники й захисниці нашої держави, які протистоять цинічній, підступній, кровожерливій армії російських агресорів. Це страшні реалії сьогодення, у яких Україна перебуває довгих дев’ять років. Віримо, що доньки й сини України не даремно віддають свої життя, а Україна обов’язково переможе лютого ворога. Тому підтримуйте Збройні Сили України, активно долучайте до збору коштів для армії. Адже військові теж постійно потребують нашої підтримки.

Нижче друкуємо матеріал, який надіслала керівник вокального ансамблю «Калина» Альона Ананенко. Автор вказала, що про загибель Володимира Шинкаренка організаторам благодійного захожу стало відомо лише на наступний день. Тож зібрані на концерті кошти передадуть рідним військового.

«Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України.

Напередодні цього свята в селі Кустолові Кущі відбувся благодійний концерт та ярмарок на підтримку Збройних Сил Україні, а саме нашого земляка, мужнього воїна, жителя села Степове Володимира Шинкаренка.

Для глядачів заходу концертну програму підготували аматорський колектив «Калина» учасників художньої самодіяльності села Степове Червоноквітівської СБК (директор Альона Білокінь, художній керівник Тетяна Цікура), дитячий колектив «Діти України» та аматорський хореографічний колектив «Чебреці» Білицького будинку культури (керівник Ольга Попова).

Також у  ярмаркуванні брали участь працівники та батьки дитсадка «Дзвіночок», Кустоловокущівської гімназії і  Євген Жовтяк.

Щиро дякуємо спонсорам цього заходу — депутатам Білицької селищної ради Петру Слокві та Вадиму Стрельнику, активним жителям громади — Зої Халяві  та Миколі Синенку, а також старості Червоноквітівського старостинського округу Петру Онищенку.

Для дітей та дорослих функціонували локації відпочинку: батути, гірки, катання на конях.

Дякуємо подружжю Олександру та Насті з Харкова за те, що так сильно полюбляють коней і дали можливість погладити, а також покататися на тваринах.
Усього за час концерту було зібрано 12 500 гривень».

Коли матеріал готувався до друку, стало відомо, що Володимира Шинкаренка поховають 23 серпня в рідному селі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2023, 12:50 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації