Вхід | Реєстрація

Автопарк Новосанжарської ОТГ поповнився «Фордом»

Автопарк Новосанжарської ОТГ поповнився «Фордом»

Пасажирський мікроавтобус використовуватиметься для пільгових перевезень жителів громади.

На початку березня цього року Виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради оголосив тендер на придбання пасажирського автобуса Ford Transit Minibus на 17 місць або його еквіваленту. Очікувана вартість транспортного засобу склала 2 500 000 гривень.

Переможцем аукціону стало столичне товариство «Віді-Край Моторорз» із пропозицією 2 490 000. Договір про купівлю транспортного засобу голова Новосанжарської селищної ради та керівник товариства підписали 23 березня.

12 вересня в системі «Прозорро» було опубліковане повідомлення про зміну ціни товарів та строки поставки. Згідно з цим документом, постачальник повідомив очільника Новосанжарської селищної ради Геннадія Супруна, що у зв’язку з валютними коливаннями, ціна окремих одиниць товару була зменшена. А тому вартість автобуса складе 2 190 000 гривень.

У п’ятницю, 22 вересня, на фейсбук-сторінці Новосанжарської громади був опублікований такий допис:

«У переддень Дня селища автопарк Новосанжарської селищної ради поповнився ще однією одиницею нової техніки: придбано пасажирський мікроавтобус FORD TRANSIT.

Мікроавтобус необхідний серед іншого для реалізації проекту з надання послуг соціальних пасажирських безкоштовних перевезень пільгової категорії населення на території Новосанжарської ТГ з віддалених населених пунктів та околиць до центру громади».

Отож, невдовзі новосанжарських пільговиків возитимуть комфортним мікроавтобусом.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2023, 13:25 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації