Вхід | Реєстрація

На Полтавщині загинула 10-річна дитина: поліція проводить розслідування

На Полтавщині загинула 10-річна дитина: поліція проводить розслідування

Тіло дівчинки виявили в річці Орчик, що в місті Карлівка. Про це до відділу №3 (м. Карлівка) Полтавського районного управління поліції, 30 вересня, близько 16:30,  повідомили медики. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Як повідомляє пресслужба поліції Полтавщини, 10-річна дівчинка купалася у водоймі разом з двома друзями. Коли вона почала тонути, діти покликали на допомогу.

На заклик про порятунок відгукнувся місцевий чоловік, який проходив неподалік річки. Він витягнув дитину на берег та викликав швидку.

Не зважаючи на проведені фахівцями екстреної медичної допомоги  реанімаційні заходи, врятувати дитині життя не вдалося. Її тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Карлівського відділу Решетилівської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за пунктом 2 частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Водночас правоохоронці встановлюють причини перебування дітей біля водойми без нагляду дорослих.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2023, 09:24 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації