Вхід | Реєстрація

Наталія Сумська мріє про Мела Гібсона та новий «Ключовий момент»

Наталія Сумська мріє про Мела Гібсона та новий «Ключовий момент»
Відома акторка та телеведуча розповіла кременчуцьким ЗМІ про своє життя на телебаченні та в театрі.
Фестиваль юнацької театральної творчості у Кременчуці минулого тижня відвідала відома акторка та телеведуча Наталя Сумська. І треба зазначити, від фестивалю вона була в захваті!
– Я вперше у своєму житті побувала на такому фестивалі. Це взагалі подвійне щастя, що є такий фестиваль... Я дякую за це партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», яка запросила мене до вашого чудового міста і організувала цей захід, бо у мене незабутні враження, наприклад, від відвідин школи № 10, де нам показували театральну виставу «Ревізор» Миколи Гоголя. Це було щиро і по-професійному. Молоді актори орієнтуються на зал. Вони живі. Вони інтуїтивно відчувають професію. Вони щирі та самобутні. Кременчук вже зараз виховує плеяду героїв, – емоційно каже пані Сумська, яка сама вийшла з акторської родини.
Вона розповідає, що завжди їздила на виступи з батьками, які були акторами Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, і тому з дитинства привили їй любов до театру.
А вже після закінчення у 1977 році Київського державного інституту театрального мистецтва імені Карпенка-Карого і до сьогодні пані Наталя зіграла в театрі не один десяток ролей. Це і Дідона з «Енеїди», і Кайдашиха з «Кайдашевої сім’ї», і Жанна д’Арк з «Білої ворони», і Матильда з «Сеньйори з вищого світу» та інші.
Запам’яталися багатьом телеглядачам і ролі пані Сумської в кіно. Вона грала Марію («Кармелюк»), Наталку («Наталка Полтавка»), Христину («Дударики») та інших.
Граючи в кіно, Наталя Сумська принципово не знімається в серіалах.
– Я свідомо не знімаюся в телесеріалах. Їх роблять росіяни. Кличуть туди лише на другорядні ролі. Мене ж цікавить, у якій ролі побачать в Україні. А там дають українцям ролі примітивні настільки, що розумієш: без них проживеш, – впевнена Наталя Сумська.А ось прожити без юпки вона вже не взмозі.
– У виставі «Кайдашева сім’я» відповідальна за костюми, головний художник київського дитячого театру Людмила Нагорна одягла на мене юпку. Це верхній жіночий одяг у вигляді довгої корсетки чи жакету. І я в цей наряд закохалася. Я пошила для життя собі такий же. Хочу бути законодавцем моди на цей наряд. Хочу ще пошити собі кілька юпок, – каже пані Сумська.Щодо свого професійного бажання, то вона мріє знятися в картині Мела Гібсона.– Він для мене з усіх закордонних – найкращий. Він зробив патріотичні кінострічки. А що у нас було подібне? «Патріот» та «Хоробре серце» – це мої улюблені стрічки. Я мрію знятися з ним чи в його картині. Мрію також сама зняти кіно. А поки ж записуємо на радіо 10 радіоп’єс. Обіцяю, що кременчужани прослухають їх по дротовому радіо. Цілу годину нам виділить керівництво місцевого радіо, – запевнила пані Наталя.
Вона також пообіцяла разом зі своїм чоловіком – актором Анатолієм Хостікоєвим та другом і колегою Богданом Бенюком приїхати незабаром до Кременчука з виставою.
Закулісся ’’Ключового моменту’’ 
Спілкуючись із журналістами, Наталя Сумська повідомила, що відзнявши 999 програм «Ключового моменту», що виходив 6,5 років в ефір на телеканалі «Інтер», програма два тижні тому була закрита. Однак «Ключовий момент» готує радіоверсію програми. Переговори про трансляцію радіопрограми «Ключовий момент» ведуться з Національною радіокомпанією України.
Паралельно редакція веде пошук телеканалів, готових надавати ефір для «Ключового моменту». Пані Сумська запросила бажаючих взяти участь у програмі: зі свого мобільного набрати слово «КЛЮЧ» на номер 5707. Оператори безплатної служби пошуку та допомоги людям обов’язково розглянуть всі отримані повідомлення.
А поки Наталя Сумська розповіла про минулі програми та їх закулісся.Основна ідея ток-шоу «Ключовий момент» полягає в тому, що людина, яка прийшла в студію, ділиться з гостями і телеглядачами про свої нездійснені бажання або розповідає життєву історію, яку хотілося б продовжити, або завершити якось інакше. Відбувалося все на очах у глядачів «Інтера». Студія розділена на два сектори умовною стіною. Запрошений сідає по іншу сторону стіни. На екрані йому показують людину, що його запросила. І тільки той, хто невидимий для аудиторії, може дозволити або не дозволити героєві програми говорити. Стосовно того, хто знаходиться за перегородкою, він може відчувати і ворожість, і розчарування, і образу. Елемент невідомості, безумовно, підігріває драматизм зустрічі, що відбудеться перед глядачами. А от яким буде фінал – радісним, сумним або, можливо, непередбачуваним, – вирішували самі герої. Переважно все закінчувалося хепі-ендом.
– У «Ключовому моменті» на ТВ всі герої реальні. Була лише одна вигадана історія. В одному випадку ми так зробили. Це було женихання осіб. Була і дуже нетипова програма. Її нетиповість полягала в тому, що дитина хотіла зустріти та обняти батька, який працює високопосадовцем і не мешкає з сином. Але той чомусь не приїхав. Якби ви бачили як дитина засмутилася. Я її приголубила, адже вона так чекала батька. З останнім ми пізніше зв’язалися, він стисло і сухо сказав де буде чекати на сина. Можливо, татусь соромиться, що це дитина не від теперішнього шлюбу. Але зазначу, що більшість матерів у подібних випадках підтримують зустріч дітей та батьків. Є такі жінки, які навіть сприяють такому побаченню, – розповідає пані Сумська.
Вона також каже, що через серце пропускає долі своїх героїв. Особливо емоційно це відбувалося напочатку.– В останні роки я отримувала сценарій за 15 хвилин до запису програми. Це неймовірно насичені зйомки. Було до 7 днів зйомок, де робили по 10 історій на добу. Які це треба мати сили! У перші роки мене не вистачало. Другий, третій день – і я вже була знесилена. Тепер навчилася відкидати другорядне. Так і за всіх же не заплачеш, – підсумувала пані Сумська.

Автор: Олег Булашев, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2010, 13:04 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації