Вхід | Реєстрація

Путін і Калі Юга

Путін і Калі Юга

Є у нашій родині така традиція — вранці за чашкою кави обговорювати ті чи інші події чи навіть сни. Часто обговорення стосується думки, висловленої якоюсь людиною в одній із багато чисельних соцмереж. Адже зараз нова інформація, нові думки і твердження потрапляють у наші вуха та очі, а з цим і в мозок, ледве не щосекундно. Можна до безкінечності дискутувати, добре це чи погано, але цього факту ніяк не заперечиш.

І от уже місяць, як ранок починається із саркастичного запитання, яке я задаю дружині:  «Ну, що там, путін здох?»

Причиною є твердження одного із численних «ютуберів»,  тобто людей, які записують і викладають відеоролики на спеціально для цього зроблений ресурс Ютуб.

Так от, є такий досить популярний блогер Валерій Соловей. Він набув особливої популярності після того, як у грудні 2021-го року безапеляційно заявив, що в лютому-березні наступного року рашка нападе на Україну. Зрештою, так, на жаль, і сталося. Після цього популярність і авторитет російського блогера-професора виросли буквально до небес.

І от, не так давно Соловей поділився черговим віщуванням. За його словами, рашистський диктатор путін не доживе до кінця жовтня. Щоправда, досить швидко віщун вніс поправку, перенісши дату кончини військового злочинця міжнародного масштабу на кінець осені. Також, за словами Солов’я,  путін уже давно прикутий до ліжка, а замість нього народу показують двійника.

І от протягом  всього жовтня наш ранок починається із риторично-саркастичного запитання про те, чи ще не здох путін, і відліку днів до бажаної багатьма події. У день, коли пишеться ця стаття, до смерті диктатора залишається лише 7 днів.

І от він здохне... І що?

Війна закінчиться. Перестануть гинути люди. Україна поверне свої території. І ми будемо жити довго і щасливо.

Ех. Як хочеться, щоб усе так і було.

Зізнайтеся, ви або багато ваших близьких теж так думають і цього бажають.

І мені теж цього хочеться. Але чи то вроджений, чи набутий скептицизм не дає досхочу потішитися такою думкою.

І справа не лише в тому, що замість здохлого путіна сусідню державу може очолити ще пришелепкуватіший шибайголова.

Справа в тому, що взагалі в світі, у якому ми живемо, на всій планеті відбуваються не зовсім хороші речі. «Свіжий»  приклад Ізраїлю лише підтверджує цю тезу,  та й взагалі немає, на жаль, жодної ознаки того, що людство зробило висновки із власних помилок.

А в найдревнішій із релігій, котра має назву індуїзм, взагалі говориться про те, що ми живемо в еру Калі Юги, найгіршу із часових періодів.

І якщо перечитати описову частину того, що з людством та з кожної окремою людиною відбувається в епоху богині Калі, то воно нібито все й сходиться. І війни, і майбутній голод, і моральна деградація людства, і безупинна праця в гонитві за наживою. Усе це є зараз.

Єдиною слабкою втіхою із вчення індусів є той факт, що після Калі Юги знову настане Сатья Юга. Це коли люди знову стануть довершеними. І триватиме той прекрасний період 1 мільйон 728 тисяч земних років.

Знати б точно, коли та клята Калі Юга закінчиться. І коли путін здохне.

Дехто пише, що період торжества богині Калі завершиться в 2082 році. Інші говорять, що в 2025-му. Не так і довго залишилося потерпіти.

Хоча все ж було б краще, аби путін таки здох днів через сім.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2023, 09:16 | Полтавщина | Редакційна
1. Slavko / 27 жовтня 2023, 12:30
Ігоре Миколайовичу, я не всезнаючий, але дещо таки розповім.

Темний період Калі-Юга закінчився астрономічно у грудні 2012 року , настав Ранок Сварога ...
Це не тільки вчення, це ведичні знання пращурів. Чужинці ж, які окупували нас, використовують ці знання лише частково, підмішуючи своєю брехнею, створюючи хуцпу - підміну понять. Наприклад у релігіях, нібито ми (їхні раби) відійшли від вчень їхнього бога... яким насправді є сатана. Мало того, хуцпа і брехня заполонили все. А правди не знайти. Так вони стараются штучноутворені діти падших-аннунаків... Успадкували їхню суть.
Наша сонячна система здійснює коло навколо центру галактики - Творця.
Період віддалення був для нас важким. Люди втратили свої здібності такі як інтуїція, телепатія, став меншим зріст, висота дерев і мабуть став слабкішимефір.
Ще називається квантовим переходом. Змінилася маса атома, сонячна система фактично вийшла з тіні. Особисто я спостерігаю, що змінився колір Сонця, Місяця (аура), зірок, тощо, воно тепер блакитно-біле і більш густе.
Нові енергії космосу також запустили відновлення нашої планети... Вона була ушкоджена під час нанесення по ній удару,по нечисті, яка населяла темний материк на іншій стороні планети - Лемурійський, або материк Му. Африка - вціліла його частина. Мабуть, не випадково всі семі ські народи беруть початок звідти.
Ви мали чути, що планету сколихнули землетруси по всій земній кулі, були розломи. Кінець сепня-початок жовтня йдуть серйозні потопи в багатьох країнах світу і цим не закінчиться. Материки сходитимуться в один, як це було раніше. Нам хвилюватися нема чого, за нас наші великі Предки подбали і знайшли для нас надійне місце - це наша територія, наша країна, найвища точка на планеті Земля, під нею - кристалічний щит...
Але в нас інша біда, яку ми маємо перемогти - це зовнішній та внутрішній окупант.
Перехід у нові енергії, нове життя зможуть здійснити не всі. Хто житиме в низьких вібраціях - енергії смутку, жалю, ненависті, , жадібності - ...
2. Slavko / 27 жовтня 2023, 13:03
далі не пройдуть. Не пройдуть далі і паразити. Для них і на жаль для тих, хто живе по їхніх інструкціях, ілюзорних програмах життя, які надиктовуються звідусіль - тих чекає той самий страшний Армагеддон, який фактично вже почався та відбувається.
Отже, для кого це кінець Світу, а для кого - кінець Тьми.
Наші пращури - діти божі, нащадки богів (а не раби їхні, їхнього "бога") , носії Духу Всевишнього, Роду знали, що після цього життя ми переходимо в інше - у неявний світ та перероджуємось у наступних життях. Неодноразово чув, що зараз ці два світи з’єднуться, але не буду говорити, не знаю, на скільки це так.
Зараз ми всі потрібні тут, оскільки йде війна бездушних штучноутворених нащадків падших проти Дітей Духа Рода - Людей.
Ми як носії найбільшого відсотка чистоти р си, про що перед війною зняли та показали по телебаченню проект під назвою "Код нації", де вчені генетики встановили, що серед українців показник відсотків нащадків Аріїв становить 68 відсотків - найвищий показник серед країн, з гаплогрупою Р1а (чи не випадково читається як РОДина).
В кінцевому підсумку задачею штучних є глобалізація, підкорення всього людства єдиній владі, на вершині якої і зараз знаходяться жерці, підпорядкування їхньому богу Яхве та звільнення падших із печер, куди запроторили їх наші предки. Під час Другої Світової війни організація Ананербе шукала саме ключі звільнення, прикрившись нашим ім’ям - Арії і нашою символікою - свастям.
Тоді нічого не вдалося. Адольф Гітлер саме звідти чув голоси.
Не виключено, що і теперішні Шеломов-Путін чи ще хто небудь (порожній) також керується звідти.
Вирішальний час, ключі знаходяться в нас всередині і ніякі обміри черепів їм не допоможуть. Пора усвідомлюватися і боротись за Волю і ресурси, надані нам Всевишній безкоштовно по праву народження.
Геть паразитів і бездушних істот!
3. Slavko / 28 жовтня 2023, 12:33
Свароже Коло триває не мільярд і не мільйони років, бо пишуть різні дурниці, воно триває 25920 земних років. Точніше, орбіта сонячної системи - еліпс.
Воно умовно ділиться навпіл - це 12960 земних років і половина - ще на чотири частини : Сатья Юга 5184р, Трета Юга 3888р, Дварапа Юга 2592р і Калі Юга 1296р. Крім того, вісь Землі перейшла на іншу сторону еліпса, отже нахилилася в іншу сторону, північним полюсом до центра галактики.
Відбувся перехід сонячної системи в знак Водолія (Ера Водолія, ера знань...) або Чертог Вовка (Епоха Вовка у аріїв). Чим вона відрізняється від попередньої (темна Ера Риб), можна знайти і прочитати, але і там купа брехні. Богообрані мають велику армію найманих віщунів, астрологів, журналістів, «фахівців» - всі вони розказують потрібну їм правду і отримують за неї гроші. Нові енергії нової ери мають допомогти нам розібратися...
Щось із того Переходу ми могли чути раніше, але то різні поводирі використовують ту інформацію для впливу на нас, задурюючи, заганяючи в страх для маніпулювання, знову-таки використовуючи хуцпу - підміну понять, щоб раби весь час боялися і слухалися, виконуючи різні дурниціПосвята ж в рабів чужого бога робиться в дитинстві, з немовлят... що ми знаємо як хрестини.
Доречі, кабала та, енергетичний купол, дієна нас вже півтори тисячі років, як я вже писав, з часу окупації нашої країни білої раси - Русинії, Руско-Лані, а це - вся Європа, з часу ритуального вбивства наших Вищих Волхвів та страти, розп’яття Буса Білояра в 4му столітті.
Ще раз... Астрономічно Перехід відбувся, купол розвіюється, люди починають чути голос Всевишнього (підказки, які приходять в думках)), а дехто хто далі віддає перевагу інструкціям і настановам, які їм весь час диктують богообрані через своїх слуг - куди їм іти, чим треба колотись, що їсти, що купувати, куди платити і хто є ворог (міфічний агресор), звісно ж не вони....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації