Вхід | Реєстрація

Подружок наречених забагато не буває

Подружок наречених забагато не буває

Якщо деякі наречені вважають за краще вибирати одну або декілька пар, то одна жінка побила всі рекорди.

Тіна Еклз запросила на своє весілля 168 подружок та потрапила до Книги рекордів Гінесса.

Американка з Кілліна, штат Техас, вийшла заміж на курорті Safety Harbour у Тампа-Бей, штат Флорида, 18 квітня 2015 року після 12 років знайомства з чоловіком.

Тіна є членкинею Американської асоціації ділових жінок (ABWA), до якої вона приєдналася 1999 року.

– Протягом багатьох років декілька моїх сестер з ABWA говорили, що хочуть стати подружками нареченої, коли ми нарешті одружимося, — сказала вона.

Та Еклз не змогла нікого залишити осторонь. Кожну з подружок нареченої запросили через чат ABWA, і вони з радістю погодилися. У жовтні 2014 року Тіна повідомила всім, що вони з чоловіком одружаться 18 квітня 2015 року. Це дало подружкам нареченої достатньо часу, щоб узгодити свою присутність.

Серед її 168 подружок нареченої були сестра Тіни, дві двоюрідні сестри та її племінниця. На весіллі були ще близько 180 осіб. Вона також каже, що її друзі та сім’я були здивовані, почувши новину про її новий рекордний титул.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2023, 20:42 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації