Вхід | Реєстрація

У Миргородському районі завершили облаштування укриття

У Миргородському районі завершили облаштування укриття

У Миргородському районі завершили капітальний ремонт захисної споруди в Шишацькому ліцеї імені В.І. Вернадського. Протирадіаційне укриття облаштували в підвальному приміщенні ліцею.

Про це повідомили у пресслужбі Полтавської ОВА,

Згідно з проєктом перепланували санвузол й облицювали стіни керамічною плиткою, проклали внутрішню каналізаційну мережу, замінили двері, підлогу, зробили опорядження стін, переобладнали вентиляцію, облаштували аварійне освітлення. Відремонтували покрівлю та сходи запасного виходу.

Для зручності пересування людей з інвалідністю та безперешкодного доступу до споруди зробили тротуарні доріжки, основний вхід облаштували похилим підйомником, розширили двері. Крім того, в укритті також є запаси питної води та їжі, місця для сидіння.

Наразі в закладі навчаються 458 дітей.

На облаштування захисної споруди з державного бюджету та коштів територіальної громади як співфінансування надано 7 млн 829 тис. 710 грн.

Нагадаємо, що в опорному закладі провели реконструкцію за кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) у межах проєкту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» у співфінансуванні з місцевим бюджетом.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2023, 19:05 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації