Вхід | Реєстрація

Омельченко проти Стаднікової… і Дорошенка

Омельченко проти Стаднікової… і Дорошенка

Уже на минулій сесії Кобеляцької міської ради під час обговорення питання щодо створення комунального підприємства «Форест» стало зрозуміло, що в управлінській команді Кобеляцької міської ради існує серйозний конфлікт.

Тоді один із заступників міського голови Сергій Омельченко публічно виступив категорично проти створення нового підприємства. Тобто, фактично пішов всупереч тому, що запропонувало на розгляд депутатів керівництво громади.

Минуло кілька тижнів і, судячи із розвитку подій, точніше, висловлювань посадовців міськради, конфлікт лише загострився. Він уже був винесений на широкий загал і набув публічного розголосу. При цьому сторони вже й слова майже не добирають.

Так, заступник міського голови Сергій Омельченко вчергове виступив категорично проти створення комунального підприємства «Форест». Про це він сказав і на зібранні фермерів, і під час засідання постійної комісії.

При цьому Сергій Васильович заявив, що процесами в стінах Кобеляцької міської ради керує підприємець Віталій Дорошенко, який має офіційний статус звичайного радника.

Це твердження Сергій Омельченко повторив уже двічі. У принципі, те, що згаданий підприємець Віталій Дорошенко має великий вплив у сьогоднішній міськраді, давно не є якимось секретом. Але вперше цю тезу осмілився озвучити Сергій Омельченко.

До цього депутат Полтавської райради Олег Решетило ледве не як мантру на кожному публічному заході повторював фрази на зразок «Та ви ж знаєте, хто усім керує». Але прізвище «керівника» не назвав жодного разу.

Під час засідання бюджетної комісії міськради, коли Омельченко вчергове оголосив про вплив радника Дорошенка, у дискусію із колегою вступила заступниця міського голови Олена Стаднікова. Вона закликала Омельченка добирати слова і нести за них відповідальність. І нагадала Сергію Васильовичу, що він сам потрапив у міську раду в той період, коли його дружина обіймала посаду голови Кобеляцького райсуду.

Під час словесної перепалки між чиновниками-колегами депутат Василь Кіптілий нагадав:

— У принципі, ви обоє потрапили в раду завдяки депутатам.

Отже, що ми маємо по факту.

По факту, ми маємо відсутність команди в стінах Кобеляцької міської ради і фактично вже дві відомі групи впливу. Маємо озвучене прізвище Дорошенка, як людини, яка безпосередньо впливає на процеси у владі громади.

По великому рахунку, нічого надзвичайного в цьому, навіть у конфлікті, немає.

Головне, щоб його учасники не додумалися гасити полум’я конфлікту… бензином.

Ну, а ми спробуємо дізнатися про причини конфронтації в безпосередніх дійових осіб маленької кобеляцької політичної сцени. У тому числі, і у Віталія Дорошенка.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2023, 20:19 | Кобеляки | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації