Вхід | Реєстрація

Гра в карти на гроші закінчилася переломом ребер та щелепи

Днями до чергової частини Кременчуцького міського управління  надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про госпіталізацію 35-річного чоловіка з діагнозом: перелом ребер та щелепи, а також значні політравми.
Стан здоров’я на момент госпіталізації у потерпілого був задовільний, але правоохоронців зацікавило походження даних тілесних ушкоджень у чоловіка. Спершу чіткої відповіді про синці від побитого чоловіка міліціонери так і не почули. Та вже згодом він розповів, як двоє чоловіків  відвезли його на квартиру та тримали там близько доби.
Звісно, що отримана інформація для правоохоронців потребувала ретельної перевірки. Під час проведення оперативних заходів  працівники карного розшуку разом з працівниками батальйону патрульної служби  встановили місцезнаходження квартири та осіб, які були причетні до даного злочину. Ними виявилися двоє чоловіків та жінка – власниця квартири, у якій і відбувалося дане «дійство».  
Як з’ясувалося, компанія з трьох чоловіків та однієї жінки зібралася на квартирі останньої пограти в карти та випити. Грали на гроші. На фоні гри у товаришів виник конфлікт і один з них – 24-річний чоловік, який раніше вже мав проблеми із законом, почав бити іншого руками та ногами, а в кінці ще й «прибавив» дерев’яним стільцем.
Сам же потерпілий має сім”ю, працює на місцевому заводі та позитивно характеризується в колі друзів та колег. Як зв’язався із сумнівною компанією та чому забрів у ту квартиру пояснити не може й досі.
Під час огляду квартири міліція вилучила речові докази – закривавлений одяг та постіль, а також стілець з відламаною ніжкою.
Наразі правоохоронці вирішують питання про порушення кримінальної справи за статтею 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Автор: Анна ВОЛЮВАЧ, прес-офіцер Кременчуцького МУ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2010, 16:12 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації