Вхід | Реєстрація

Rates.fm — надійний компас у бурхливому фінансовому океані

Rates.fm — надійний компас у бурхливому фінансовому океані

Українці, які народилися у 70-80-х роках минулого століття, добре пам’ятають, що коїлося з вітчизняними фінансами і в якій глибокій кризі перебувала «наймогутніша країна світу». На початку 90-х замість радянських купонів багаторазового використання з’явилися відрізні папірці, що виконували роль карток. З їх допомогою «щасливі» власники отримували предмети першої необхідності. А вже за п’ять років українці навіть встигли стати міліонерами. І не тому, що керівництво молодої незалежної країни зуміло впровадити шалено успішні реформи, навпаки, страшенна інфляція знецінила українські купони.

На жаль, за останнє десятиліття наша національна валюта, гривня, теж демонструє падіння. Із цим пов’язано ряд негативних чинників, один із яких — війна на території держави. Тому більшість українців намагаються зберігати власні заощадження в іноземній валюті, а запити на зразок «курс долара в Житомирі, Харкові чи Полтаві» є надзвичайно популярними в Інтернет-мережі. Кожен притомний українець намагається купити надійні американські банкноти із зображенням Бенджаміна Франкліна, щоб бути більш упевненим у їхній стабільності.

Де вигідно обміняти іноземну валюту

Звичайно, що для того, аби бути в курсі стрибків на валютному ринку, слід протягом дня моніторити ситуацію з банками. Але в такому випадку можна залишитися без роботи. Більш надійним і дієвим варіантом буде скористатися сервісом rates.fm. Із допомогою цього агрегатора можна цілодобово відслідковувати, як міняються курси валют у банківських установах чи обмінниках. І для цього потрібно лише мати під рукою девайс із Інтернетом та адресу офіційного сайту сервісу https://rates.fm/ua-uk/, аби в зручний для вас час порівняти курси валют.

До переваг сервісу rates.fm варто віднести:

  1. зручність та доступність ресурси, так як пропозиції найвідоміших фінансових установ зібрані на одному сайті,
  2. надзвичайно безпечно, оскільки агрегатом надає лише перевірену інформаціє з надійних і стабільних банків та обмінників,
  3. ресурс пропонує своїм користувачам ознайомитися та проаналізувати динаміку зміни курсу долара США,
  4. крім американської валюти, клієнти ресурсу завжди в курсі, що діється з євро, польським злотим чи фунтом стерлінгом.
  5. не курсом єдиним, адже на ресурсі регулярно публікується корисна інформація з фінансової медіа грамотності.

Отож, якщо ви не бажаєте постійно орієнтуватися в ситуації на фінансовому ринку, вигідно обмінювати вітчизняну чи іноземну валюту та розумітись у способах зберігання коштів, сучасних фінансових операціях, тоді обов’язково користуйтеся ресурсом rates.fm. Інакше, знову доведеться переходити на відрізні папірці.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2023, 17:55 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації