Вхід | Реєстрація

Унаслідок ракетної атаки на Полтавщині загинула одна людина, травмовано п’ятьох

Унаслідок ракетної атаки на Полтавщині загинула одна людина, травмовано п’ятьох

Унаслідок вчорашньої ворожої атаки загинула одна людина, постраждало пʼять людей, серед них двоє дітей. Чоловіка з відкритим переломом гомілки прооперували, він перебуває в лікарні в стані середньої важкості.

Про це повідомив голова Полтавської ОВА, Філіп Пронін.

«Усім постраждалим надана медична допомога, їх забезпечили медикаментами. Також люди отримають матеріальну допомоги за рахунок коштів із обласного та місцевого бюджетів.

Із сьомої ранку профільна комісія приймає заяви від людей, чиє майно постраждало. Вони отримають відповідні компенсації. На даний час обстежено 7 будинків. Збитки завдані нашій державі також фіксують фахівці Державної екологічної інспекції.» – написав Філіп Пронін у Telegram.

Усю ніч біля пошкоджених будинків патрулювали поліцейські, щоб уникнути мародерства.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2023, 12:11 | Миргород | Надзвичайне
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації