Вхід | Реєстрація

У Полтаві провели чемпіонат області із плавання

У Полтаві провели чемпіонат області із плавання

У спортивно-видовищному комплексі «Акварена» відбувся чемпіонат Полтавської області з плавання. Участь у ньому взяли дівчата та хлопці в вікових категоріях «юнаки» (до 13-14 років) та «юніори» (старші 14 років).

Як повідомили у Полтавській ОВА, переможцями в категорії «юнаки» стали: Поліна Яценко з Полтави (400 м вільним стилем), Віолета Ульянова з Полтави (50 м та 200 м батерфляєм), Олеся Олешко з Горішніх Плавнів (200 м вільним стилем та комплексним плаванням), Поліна Симокова з Полтави (50, 100 та 200 м брасом), Артем Горбаль із Полтави (200 м вільним стилем), Павло Довжик із Полтави (150 м вільним стилем та 200 м батерфляєм), Артем Саприкін із Полтави (200 м комплексним плаванням).

Переможцями серед юніорів стали: Марія Іващенко з Полтави (200, 400 та 800 м вільним стилем), Аліна Палчак із Кременчука (100 м вільним стилем, 200 м батерфляєм), Кіріл Борщ із Полтави (50 м і 200 м на спині), Юлія Ткаченко з Горішніх Плавнів (5, 100, 200 м на спині, 100 та 50 м батерфляєм).

Спортсменів до змагань готували тренери: Артем Лашко, заслужені тренери України Ірина Астапова, Василь Яценко, Олена Гладких, Олександр Скляр.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2023, 21:20 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації