Вхід | Реєстрація

У Полтаві військові можуть отримати послуги зубопротезування безкоштовно

У Полтаві військові можуть отримати послуги зубопротезування безкоштовно

Пільги із зубопротезування надають захисникам у межах Комплексної програми реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих Полтавської області на 2023-2025 роки. Нею вже скористалися 340 військових.

– Наш заклад виконує частину комплексної програми реабілітації захисників та захисниць. У 2023 році на її реалізацію було виділено майже 1 млн 300 тис. грн, а в 2024 та 2025-му цю суму збільшать вдвоє, – розповів головний лікар КП «Полтавський обласний центр стоматології» Петро Скрипников.

До війни Анатолій Слегин працював менеджером в одній із міжнародних компаній. Із перших днів війни пішов добровольцем на фронт. Записався до лав тероборони. Воював на Бахмутському напрямку. Отримав контузію. Під час лікування дізнався, що в КП «Полтавський обласний центр стоматології» можна безкоштовно полікувати зуби та зробити протезування.

– Незважаючи на всі попередні страхи, що стоматологія – це страшно та боляче, з першого дня перебування у відділенні ці страхи розвіялися. Персонал привітний, індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Весь час, що я лікувався в центрі, мене супроводжував лікар, консультував, підтримував, допомагав, – розповів військовослужбовець Анатолій Слегин.

Повний пакет послуг отримав і військовий Дмитро Дендеря. Полікував зуби та скористався безкоштовною послугою зубопротезування.

Скористатися послугою можна в межах Комплексної програми реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих Полтавської області на 2023-2025 роки. Щоб отримати послугу, військовослужбовці можуть звернутися безпосередньо до центру. Із собою потрібно мати військовий квиток.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2023, 13:57 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації