Вхід | Реєстрація

У Кобеляках троє людей отруїлося газом

До Кобеляцького РВ ГУ МНС надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення Кобеляцької ЦРЛ доставлено 3-х чоловік з діагнозом отруєння природним газом внаслідок несправності газового котла в приватному будинку по провулку Спортивний. А саме: громадянка Х., 1965 р.н., дівчинка 1995 р.н. та бабуся 1935 р.н. Стан потерпілих - середньої тяжкості. За добу, що минула, на території області зареєстровано 7 надзвичайних подій: пожежа, 4 дорожньо-транспортні пригоди (5 чол. травмовано) та виявлення боєприпасу часів Великої Вітчизняної війни.

м. Полтава Октябрський район вул. Навроцького
Водій автомобіля «ВАЗ-21093» громадянин Ш., 1983 р.н., скоїв наїзд на пішохода громадянку Р., 1969 р.н. Внаслідок ДТП громадянка Р. отримала тілесні ушкодження і доставлена в 1-шу міську лікарню м. Полтави.

Глобинський район а/д Кременчук-Хорол
Водій автомобіля «Шевролет-Авео» громадянин К., 1982 р.н., допустив перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП громадянин К. отримав перелом ребер та розрив селезінки. Пасажир автомобіля громадянин Ч., 1982 р.н., отримав ушкодження внутрішніх органів з крововиливом. Постраждалих доставлено в Глобинську ЦРЛ.

м. Полтава Октябрський район вул. Р.Люксембург
Водій автомобіля «Ауді» громадянин К., 1938 р.н., скоїв наїзд на пішохода громадянку К., 1952 р.н. Внаслідок ДТП громадянка К. отримала забійну рану ноги і доставлена в 1-шу міську лікарню м. Полтави.

м. Лохвиця вул. Леніна
Водій автомобіля «ВАЗ-21093» громадянин К., 1973 р.н., скоїв наїзд на пішохода громадянку І., 1938 р.н. Внаслідок ДТП громадянка І. отримала закриту черепно-мозкову травму і доставлена в Лохвицьку ЦРЛ.

Лохвицький район с. Хутір Новий
До Лохвицького РВ ГУ МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення від громадянина Р., про те, що біля берегової лінії місцевого ставка виявлено 1 мінометну міну калібру – 81 мм часів Великої Вітчизняної війни. О 17 год. 15 хв. піротехнічною групою АРЗ СП Головного управління МНС України в Полтавській області боєприпас знищено.05.10.2009 р.

Пирятинський район с. Верхоярівка
До ОДС ГУ МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що станом на 16 годину 00 хвилин 09.10.2009 року всі особи, які були госпіталізовані до відділення Пирятинської ЦРЛ, з діагнозом отруєнням чадним газом, внаслідок несправності газового котла в приватному будинку, а саме: громадянин Л., 1966 р.н., громадянка Л., 1965 р.н., громадянка Л., 1997 р.н., громадянин Г., 2007 р.н., громадянка Г., 1989 р.н., виписані з лікувального закладу в задовільному стані.

У Гребінці, на вул. Чехова, в квартирі, яка належить громадянину Г., 1982 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено домашні речі бувші у вжитку. Збитку не нанесено. Причина пожежі – коротке замикання електромережі. Гасив господар. Підрозділи МНС не викликались.

Оржицький район с. Загребелля, с. Яблуневе
Протягом доби 09.10.2009 року зведеним загоном ГУ МНС України в Полтавській області продовжувались роботи по ліквідації пожеж на торф’яних масивах району. Локалізовано та ліквідовано горіння торфу на площі 8 га. Станом на 07 год. 00 хв. 10.10.2009 року загальна площа пожеж складає 28 га. Задіяно 7 одиниць техніки та 26 чол. особового складу підрозділів області.

Глобинський район с. Петрівка, с. Турбаї
Протягом доби 09.10.2009 року продовжувались роботи по ліквідації пожежі на торф’яних масивах району. Локалізовано та ліквідовано горіння торфу на площі 2 га. Станом на 07 год. 00 хв. 10.10.2009 року загальна площа пожежі складає 3,5 га. Задіяно 2 одиниці техніки та 5 чол. особового складу Глобинського РВ ГУ МНС України в Полтавській області.

Автор: ГУ МНС області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2009, 20:10 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації