Вхід | Реєстрація

Конфлікт між «Лубнигаз» та абонентами – у справу втрутиться Полтавська ОВА

Конфлікт між «Лубнигаз» та абонентами – у справу втрутиться Полтавська ОВА

Для вирішення непорозумінь між АТ "Лубнигаз" та мешканцями Пирятинської громади була утворена спеціальна профільна комісія, в складі якої також входить представник від Полтавської обласної військової адміністрації.

Про це розповів начальник ОВА Філіп Пронін.

«У людей викликає запитання, як компанія, яка надає послуги, ігнорує передані їй показники лічильників та нараховує інші суми або фіксує борги за споживачами, – зауважив Філіп Пронін. – Люди хочуть, щоб їм повернули переплату за транспортування й безкоштовну заміну лічильників. Крім того, скаржаться на обслуговування систем газопостачання. І як наслідок – вимагають позбавлення ліцензії «Лубнигаз».

Обласна влада організовала спільні наради з усіх зацікавлених сторін для розроблення оптимального алгоритму дій.

«Ми як обласна влада негайно включаємося у цей процес і будемо відстоювати інтереси людей. Уже провели спільну нараду з представниками підприємства та місцевої влади, щоб почути обидві сторони конфлікту і прийти до спільного вирішення проблеми. Також у громаді створили профільну комісію, до складу якої увійшов і представник Полтавської обласної військової адміністрації. Вона вивчить усі аспекти ситуації та надасть свою оцінку. Ситуація – на контролі», – підсумував Філіп Пронін.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2023, 20:40 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації