Вхід | Реєстрація

Лелюхівський і Малокобелячківський старостати отримають нові трактори

Лелюхівський і Малокобелячківський старостати отримають нові трактори

Сучасна спецтехніка китайського виробництва обслуговуватиме територію старостинських округів.

10 листопада Новосанжарська селищна рада на онлайн-платформі публічних закупівель «Прозорро» оголосила про купівлю двох тракторів КАТА КВ904 з відвалом та роторною косаркою Lisicki або еквівалент.

У технічних вимогах до спецтехніки вказано, що трактори мають бути обладнані 4-літровими дизельними двигунами потужністю 90 кінських сил. Герметична кабіна повинна мати фільтр, обшивку салону, систему обігріву та кондиціонування, камеру заднього огляду, комфортне сидіння з амортизацією та ременем безпеки, магнітолу з МР3,  щітку переднього вікна, сонцезахисну шторку, розетку на 12V, підсвічування номерного знаку, лічильник годин. Очікувана вартість тракторів із навісним обладнанням (відвалом КВ904 і роторною косаркою Lisicki) склала 2 248 000 гривень.

Заявку на поставку спецтехніки подав лише один учасник — товариство з обмеженою відповідальністю «СТ-Прозоро», що зареєстроване в місті Бориспіль. Пропозиція бориспільської компанії склала 2 247 000 гривень.

Минулого тижня працівники Новосанжарської селищної ради повідомили, що для Лелюхівського та Малокобелячківського старостинських округів за кошти місцевого бюджету придбані два новеньких трактори КАТА КВ904. Тракторна техніка оснащена навісним обладнанням: переднім відвалом, є причіпна косарка, планується придбати ще тракторні причепи. Із допомогою нової техніки обслуговуватимуться населені пункти, покращуватиметься благоустрій сіл громади, здійснюватимуться інші види діяльності, що потребують задіяння тракторів, поліпшуватиметься екологічна ситуація. Це і викошування трави на узбіччях доріг, взимку розчищення комунальних доріг від снігу, вивезення опалого листя, гілок.

Після державної реєстрації транспортних засобів, котра займе певний час, трактори приступлять до роботи.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2023, 15:25 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації