Вхід | Реєстрація

Новорічні рекорди від диваків

Новорічні рекорди від диваків

Прикрашання бороди. Джоел Штрассер довго розмірковував, яким чином виділитися із сірої маси й стати найкращим у світі. Врешті, американцю спало на думку зайнятися новорічним прикрашанням.

Та чіпляв він льодяники зовсім не на ялинку, а на власну бороду. Всього на волоссі довкола рота вмістилося аж 187 цукеркових паличок. Оскільки раніше подібне нікому не спадало на думку робити, то Джоел втрапив до Книги рекордів Гіннеса.

До речі, прізвище Штрассера частенько з’являється серед інших рекордсменів. До минулого Різдва американець начепив на бороду аж 710 різдвяних кульок. З цією роботою він упорався за 2,5 години. Натомість зняти прикраси виявилося набагато складніше. Джоел частенько чіпляє різноманітні предмети й неодмінно б’є рекорди.

Гігантський сніговик. Андрію Морозу з Волині лише 19 років, а він активно займається ліпленням велетенських сніговиків. Цьогоріч мешканець села Бихів зібрав до купи снігу на висоті 6,15 м. На жаль, снігова скульптура довго не протрималася, оскільки почалася відлига.

Якось молодик побачив ролик про конкурс із ліплення сніговиків. Найбільший виявився 10-метровим. Андрій вирішив і собі спробувати. Спочатку зліпив 5-метрову фігуру, потім — 3-метрову. А цьогоріч побив свій власний рекорд.

На роботу любитель сніговиків витратив цілий тиждень. Збирав сніг і формував блоки, з яких викладав стіни майбутньої скульптури. У середину теж насипав сніг, який ретельно утрамбував. Щоб сформувати голову фігури, довелося скористатися драбиною. Замість головного убору в сніговика відро, у руках — лопата та граблі. Є очі, рот та ґудзики.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня, 19:42 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації