Вхід | Реєстрація

У Котелевській громаді автомобіль злетів у кювет

У Котелевській громаді автомобіль злетів у кювет

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 січня близько 13-ї години поблизу селища Деревки Котелевської громади. Поліція разом із небайдужими громадянами допомогла витягти автівку з кювету та встановлює обставини події.

Андрій Аджубей, начальник сектору поліцейської діяльності №1 (с-ще Котельва), повідомив:

– До поліції звернувся 28-річний житель міста Суми, який потрапив у ДТП та потребував допомоги. Ми негайно прибули на місце події та з’ясували, що під час руху водій втратив контроль над керуванням автівкою, внаслідок чого транспортний засіб з’їхав у кювет та перевернувся. На щастя, обійшлося без госпіталізації. Разом із місцевими мешканцями ми допомогли витягти автомобіль із кювету, зігріли водія гарячим чаєм та дали змогу підзарядити телефон, щоб він міг зв’язатися з рідними.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня, 09:33 | Котельва | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації