Вхід | Реєстрація

«Лос-Анджелес Лейкерс» стали першими в історії тріумфаторами нового турніру НБА

«Лос-Анджелес Лейкерс» стали першими в історії тріумфаторами нового турніру НБА

Нещодавно завершився новий турнір НБА, який проводиться протягом регулярного чемпіонату. Він був покликаний підвищити інтерес вболівальників та гравців, які в останні роки не викладалися аж до самого плей-оф. Спортсменів, окрім нагород, мотивували ще й солідними призовими коштами, а тому команди грали на повну силу. Перемогу у дебютному розіграші здобули баскетболісти «Лейкерс», які показали найкращу гру та заслужено отримали величезний кубок. Леброн Джеймс, якому вже 39 років, був особливо мотивований, адже для нього це був шанс додати до своєї колекції ще одну нагороду. Саме він й став MVP турніру, випередивши в голосуванні свого одноклубника Ентоні Девіса. Надалі нас очікує продовження регулярного чемпіонату, а тому для вболівальників це гарна нагода насолодитись грою професіоналів та заробити призи. Для цього варто зайти на сайт gg bet та обрати переможця матчу.

Головні підсумки турніру

Нова подія значно підвищила інтерес до перегляду НБА, а тому можна сміливо вважати, що перемогли не тільки «Лейкерс», а й інші учасники.

Для команди з Лос-Анджелесу це гарний спосіб покращити власний моральний стан після минулого сезону, коли вона була розгромлена всуху своїми суперниками з Денвера за один крок від фінального матчу. Після тріумфу Леброн та компанія натякнули всім, що ще рано списувати їх із рахунку. А головне те, що вони довели самі собі, що можуть змагатись на рівних проти найкращих команд та перемагати. Тепер залишається лише підтримувати цей настрій протягом усього сезону та запобігати травмам, які вже неодноразово заважали команді претендувати на перемогу у чемпіонаті.

Для Леброна, який проводить свій 21 рік у НБА, цей турнір став додатковою прикрасою для його й без того солідного баскетбольного резюме. Цього року він не тільки став першим, хто набрав 39 тисяч очок, а й тріумфував у щойно створеному турнірі. Саме він, а не інший зірковий гравець, переміг у першому розіграші, а тому це надважливо для Леброна. Раніше він лише бив рекорди та повторював їх. Цього ж року настав час встановлювати власні досягнення.

Варто також згадати молоду зірку Індіани — Халібертона. Він показав відмінну гру та заслужив на похвалу він відомих баскетбольних експертів. Для нього це перша нагода перевірити себе у подібних протистояннях проти найкращих гравців, коли ставки максимально високі. Сам баскетболіст, попри поразку, радіє отриманому досвіду та сподівається наступного разу виступити краще.

Перемогла й НБА, яка вигадала цікавий турнір посеред сезону. Це значно підвищило інтерес до чемпіонату, посилило мотивацію гравців викладатися до початку серії плей-оф та принесло шалений прибуток. Зрозуміло, що у майбутньому будуть внесені деякі зміни, які зроблять подію ще очікуванішою та захопливішою.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації