Вхід | Реєстрація

На Полтавщині викрили корупційну схему

На Полтавщині викрили корупційну схему

Завдяки спільним зусиллям учасників робочої групи "Прозорість і підзвітність" вдалося виявити обширну корупційну схему на Полтавщині, пов'язану з ремонтом укриття та модернізацією котельні у міській лікарні Глобиного.

Про це повідомляє пресслужба Полтавської ОВА.

– Аудитори проаналізували документацію і передали її слідчим органам. В результаті було ініційовано кримінальне провадження, а трьом особам висунуто підозру. Загальна сума завданих збитків становить 5,9 млн грн, – заявив Філіп Пронін, начальник Полтавської обласної виконавчої адміністрації.

За висновками відповідальних служб, бюджетні кошти, призначені для розвитку та підтримки міської лікарні, були використані неефективно. Під час тендерів перемагали "дружні" суб'єкти господарювання, які потім передавали "відкати" учасникам корупційної схеми. Лише один із підрядників "віддячив" сумою в 1,2 млн грн.

– Завдяки спільним зусиллям усіх відповідальних служб, що входять до складу робочої групи 'Прозорість і підзвітність', незаконна діяльність була припинена, а її учасники повинні бути притягнуті до відповідальності, – додав Філіп Пронін.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня, 10:45 | Глобине | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації