Вхід | Реєстрація

Постачання неякісного одягу для ЗСУ – взято під варту трьох підозрюваних

Постачання неякісного одягу для ЗСУ – взято під варту трьох підозрюваних

Трьох підозрюваних у справі щодо постачання неякісного одягу для ЗСУ взято під варту

Про це повідомили у Офісі Генерального прокурора.

Печерський районний суд міста Києва вирішив питання про запобіжні заходи для трьох осіб, які підозрюються у справі про постачання неякісного одягу для Збройних Сил України на суму майже 1 млрд гривень. Суд обрав заходи у вигляді тримання під вартою. Також, як альтернативу, суд розглядає можливість внесення застави у розмірі понад 500 мільйонів гривень для кожного з підозрюваних.

Строк дії ухвал до 16.03.2024 року.

Четвертий учасник злочинної схеми затриманий та перебуває під вартою з 29 грудня 2023 року, п’ятий особа оголошена в розшук. Їм ставлять за вину створення злочинної організації та участь у ній, а також вчинення шахрайства в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах, згідно із частинами 1, 2 статті 255 та частиною 5 статті 190 Кримінального кодексу України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня, 11:12 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації