Вхід | Реєстрація

Альона Ананенко здобула «срібло» «Poltava Region Cup»

Альона Ананенко здобула «срібло» «Poltava Region Cup»

Жителька Біликів вчергове продемонструвала високі результати.

Минулої суботи в селі Розсошені відбувся відкритий чемпіонат Щербанівської територіальної громади з дартсу «Poltava Region Cup». Організатором змагань виступили представники місцевого осередку спорторганізації "Колос" у Полтавському районі,  за підтримки працівників Щербанівської ТГ.

У чемпіонаті з дартсу взяли участь 28 учасників: 7 жінок і 21 чоловік.

Як розповів завідувач сектору культури, молоді та спорту гумвідділу виконкому Білицької селищної ради Сергій Ананенко, серед учасників були спортсмени Білицької громади, які гідно виступила на цих змаганнях та продемонстрували високі результати.

Зокрема, "срібну" нагороду серед жінок виборола Альона Ананенко.

Серед чоловіків Сергій Ананенко, отримавши три перемоги та одну поразку, пройшов груповий етап, та в 1/8 програв із рахунком 2:3 "срібному" призеру змагань Олександру Капрану. Станіслав Жук і Віталій Цікура вибороли по одній перемозі та причі поступилися в груповому етапі.

Також Сергій Ананенко повідомив, що в неділю, 28 січня, у спортивному залі Білицького ліцею №1 відбудеться Відкритий чемпіонат ОТГ з дартсу, на який уже зареєструвалися близько 20 учасників з різних територіальних громад області.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації