Вхід | Реєстрація

Комфортне та безпечне житло у ЖК «Європейський»

Комфортне та безпечне житло у ЖК «Європейський»

Англійський юрист Едуард Кок у ХVІІ столітті підготував коментарі до британського законодавства. У цій роботі правник вжив вислів, що став крилатим і користується популярністю в наші дні. Описуючи місце на землі, де людина почуває себе в повній безпеці, юрист вказав: мій дім — моя фортеця. Звичайно, що кожна сучасна людина вважає такою фортецею своє житло. І обов’язково турбується про те, аби у власній оселі почуватися комфортно та безпечно.

Напевно, саме цими принципами керувалися забудовники ЖК Європейський Полтава, які зводять сучасне житло комфорт-класу, де кожен мешканець, не дивлячись на вік, почувається по-справжньому захищеним.

Будинок, що відповідає всім європейським вимогам

Хто не мріє жити в новобудові? Особливо, якщо за її планування і зведення відповідають фахівці Будівельно-монтажної компанії «Атлант», що визнана кращим підприємством України у 2020 році.

Якщо коротко зупинитися на характеристиці житла, то варто відзначити, що в житловому комплексі «Європейський»:

  • для будівництва використовуються лише екологічно чисті матеріали,
  • будинок складається із 11 поверхів та 6 секцій, де майбутні мешканці можуть придбати від одно- до п‘ятикімнатної квартири комфорт-класу,
  • усі кімнати в будинку мають добру звуко- та шумоізоляцію, що відповідає всім нормам і вимогам,
  • у квартирах встановлені панорамні склопакети, виготовлені з профілю WDS, на всій протяжності їхнього відкритого простору, 
  • для власників нерухомості в ЖК зведений наземний 5-рівневий паркінг,
  • будинок збудований із цегли та має зовнішнє утеплення мінеральною ватою і полістеролом, зважаючи на це мешканці витрачатимуть символічні суми на опалення своїх квартир,
  • безшумні ліфти, що в процесі своєї роботи не повідомляють на кожному поверсі про їх використання.

Що ж стосується комфорту та безпеки в дворі житлового комплексу, то забудовники потурбувалися, аби створити ідеальні внутрішні умови для мешканців і їх гостей, адже:

  1. у дворі облаштовані дитячі ігрові майданчики,
  2. окремо відведена територія для відпочинку дорослих,
  3. створений спортивний майданчик.
  4. ідеальні умови та доступність для мало мобільних осіб. 

Отож, якби в наші дні Едуарду Коку пощастило жити в Полтаві та побувати з житловому комплексі «Європейський», то юрист обов’язково охарактеризував своїм відомим висловом саме цей ЖК, адже це справді дім-фортеця, у якому кожен мешканець почуває себе надзвичайно комфортно і захищено.

До речі, полтавці та гості міста ще мають унікальну можливість стати власниками квартир комфорт-класу у ЖК «Європейський». Оскільки зараз зведені перші дві секції та триває будівництво ще двох. Тому не гайте часу, завітайте в Полтаві у відділ продажу БМК «Атлант» на вулиці Соборності, 54 чи зателефонуйте за номерами (050)179-77-77, (066)179-77-77, (073) 179-77-77 і оберіть квартиру своєї мрії.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня, 20:45 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації