Вхід | Реєстрація

«Купіть маєчку» і позбудьтеся 6 тисяч гривень

Кременчужанку пограбували продавщиці неякісного трикотажу.
17 березня до 69-річної жінки, яка мешкає в квартирі у пров. Гвардійському, завітали дві жінки і запропонували купити одяг. Вони продавали доволі неякісні трикотажні вироби: майки, светри, футболки. 
– Жінка вибрала собі щось із того краму і пішла за грошима, – розповідає прес-офіцер міськуправління міліції Анна Волювач. – Шахрайки ж прослідкували, де господарка їх ховає. Коли вона вийшла розраховуватися, одна із гостей почала «заговорювати» жінку, а інша знайшла схованку й забрала більше, ніж 6 тисяч гривень. Після цього жінки сказали, що візьмуть в автомобілі новий одяг і повернуться. Не повернулися. Вони вийшли, залишивши у квартирі 70 целофанових пакетів із трикотажем. Господарка через годину після візиту «торговок» виявила, що всі гроші зникли.
За словами міліціонерів, у цьому році це вже другий подібний випадок у нашому місті. Перший стався у лютому – схожі за прикметами жінки (ромської національності) винесли з будинку 2 тисячі гривень.  

Автор: www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2010, 14:30 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації