Вхід | Реєстрація

«Замаскуймо наших захисників». Жителів Миргорода закликають долучатися до плетіння маскувальних сіток

«Замаскуймо наших захисників». Жителів Миргорода закликають долучатися до плетіння маскувальних сіток

Освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко Центр у Миргороді запускає благодійний проєкт на підтримку захисників. 27 січня небайдужих миргородців закликають долучатися до плетіння основ для маскувальних сіток. 

За словами директорки простору Інни Ковальської, потреба у маскувальних сітках на фронті постійно зростає.

«Скільки б маскувальних сіток не виготовляли волонтери, їх завжди потрібно більше. Сітки швидко зношуються та рвуться, перестають відповідати сезону, а нова техніка на фронті потребує захисту. Ми з командою простору вирішили зібрати миргородців для плетіння сіток. Очікуємо, що зможемо закрити багато запитів наших захисників», — кажуть організатори. 

У просторі додають: охочим приєднатися до ініціативи не потрібні спеціальні навички — лише час, вільні руки та бажання допомогти. 

«Ваш внесок — це не лише практична допомога, але й висловлення підтримки тим, хто стоїть на захисті нашої безпеки. Разом ми сильніші!», — кажуть організатори. 

Аби доєднатися до плетіння сіток, небайдужих миргородців закликають заповнити форму за цим посиланням і завітати 27 січня о 15:00 за адресою вул. Незалежності 7 (Гончаренко центр Миргород).

Як стверджують організатори, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня, 18:46 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації