Вхід | Реєстрація

Вивчення польської розпочинається з Slavic Languages Center

Вивчення польської розпочинається з Slavic Languages Center

Із початку 2000-х років українські абітурієнти усе частіше обирають для навчання європейські вищі навчальні заклади. Оскільки географічно на заході Україна межує з Польщею, то переважна більшість молоді зупиняє свій вибір саме на університетах цієї держави. Та для того, аби майбутній студент визначився з вузом, де він буде навчатися, і з професією, йому слід переглянути всі можливі варіанти і оволодіти мовою у Центрі польської мови та культури. Адже на офіційному сайті київської компанії Slavic Languages Center за посиланням https://slavic-center.com.ua/uk/kursi-polskoi-movi-v-kiyevi/ без 5 хвилин студенти оберуть курси польської мови і можливі варіанти здобуття освіти. А саме:

  • вища освіта: навчання після 11 класу чи в магістратурі,
  • технікуми, школи та ліцеї після 9 класу,
  • друга вища освіта,
  • музика,
  • медицина.

50 тисяч студентів — уже в Польщі

Згідно з розрахунками Центру обробки інформації, у минулому навчальному році освіту в Польщі здобували більше 48 тисяч українців. І якщо вірити іншому звіту, то це майже половина від загальної кількості  іноземних студентів.

До речі, українські здобувачі освіти в основному обирають для навчання виші, що знаходяться у Варшаві й Кракові. Студенти з України їдуть у Польщу, аби отримати професію економіста, логіста, філолога, психолога, спеціаліста з менеджменту, туризму і рекреації, внутрішньої безпеки, міжнародних відносин.

У Польщу — зі знанням польської

Та повернемося до послуг столичної компанії Slavic Languages Center, і, зокрема, вивчення польської мови. Так як без знання мови, якою розмовляють поляки, проживати у західній сусідці України буде досить непросто. Тому якщо ви, ваші рідні чи друзі планують здобувати освіту в Польщі, не варто гаяти час, а  вже зараз записуйтеся на курси з вивчення польської мови в Центрі польської мови та культури. Оскільки:

  1. кваліфіковані педагоги з тривалим досвідом роботи застосовують при вивченні унікальну методику, що зацікавить кожного студента,
  2. компанія є акредитованим закладом та по завершенню видає своїм студентам відповідні сертифікати,
  3. польську мову в Центрі вивчили майже 7 тисяч клієнтів,
  4. групове чи індивідуальне навчання одного рівня складає 60 годин, курси освоєння польської розділені за інтенсивністю,
  5. можливе здобуття мови онлайн.

Отож, запам’ятайте, що знайомство із західною сусідкою розпочинається з вивчення польської мови в Slavic Languages Center.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації