Вхід | Реєстрація

Дві пожежі в Новосанжарській, одна — у Кобеляцькій громаді

Дві пожежі в Новосанжарській, одна — у Кобеляцькій громаді

Вогонь ліквідовували в госпбудівлі, нежитловій споруді і житловому будинку.

Відповідно до повідомлень Головного управління ДСНС України в Полтавській області, на території Новосанжарської і Кобеляцької ОТГ сталося три пожежі.

У четвер, 18 січня, пожежа сталася в селі Лелюхівка. По вулиці Шкільній горіла господарча споруда. Доки рятувальники ліквідували пожежу, вогонь знищив перекриття на площі 20 квадратних метрів. Пошкоджено перекриття на площі 40 «квадратів» та внутрішнє оздоблення стін і стелі на площі 100 «квадратів». Пожежникам вдалося врятувати господарчу споруду від повного знищення.

У суботу, 20 січня, приблизно о 8-ій ранку, в Нових Санжарах, по провулку Слюсарному, загорілася нежитлова споруда. Вогонь частково знищив перекриття та покрівлю, пошкодив облицювання стін.

Увечері цього ж дня, близько 21-ої, рятувальники 7-ої пожежно-рятувальної частини боролися з вогнем у селі Коваленківка Кобеляцької громади. По вулиці Шкільна горів житловий будинок. Знищено покрівлю на площі 30 «квадратів» та домашнє майно. Пошкоджено оздоблення стін на площі 75 «квадратів». Житловий будинок врятовано.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації