Вхід | Реєстрація

На Полтавщині формують нову бригаду Нацгвардії

На Полтавщині формують нову бригаду Нацгвардії

На базі однієї з частин Національної гвардії України формують нову бригаду в Полтавській області. Про це на брифінгу в офіційному медіацентрі Полтавщини розповів представник військової частини 3052 Сергій Луніч.

«Створення нової бригади – це необхідний, запланований крок, що покликаний посилити обороноздатність країни. Бригада буде здійснювати оборону особливо важливих об’єктів й об’єктів критичної інфраструктури та боротьбу з ДРГ», – зазначив Сергій Луніч.

Військову службу бійці новоствореної бригади проходитимуть на території Полтавської області.

«Спочатку на новобранців чекає курс базової військової підготовки в навчальних центрах Національної гвардії України. Підготовка за фахом здійснюватиметься вже у складі підрозділу. Бригаду формуватимуть як із мобілізованих, так і добровольців. Нам потрібні стрілки, кулеметники, гранатометники, екіпажі бойових машин. Також будуть потрібні кінологи, психологи, фельдшери та санітари», – зауважив Сергій Луніч.

Усі охочі можуть зателефонувати за номером телефону, який вказаний на фейсбук-сторінці в/ч: https://www.facebook.com/3052ngu та отримати інформацію про наявні вакансії й вимоги до кандидатів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації