Вхід | Реєстрація

У Великих Сорочинцях у ДТП загинув велосипедист

У Великих Сорочинцях у ДТП загинув велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 лютого близько 15:30 в селі Великі Сорочинці Миргородського району. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Як повідомили у відділі комунікації поліції в Полтавській області, автомобіль ВАЗ 21061, під керуванням водія 1995 року народження здійснив наїзд на 81-річного велосипедиста. Після ДТП водій ВАЗу покинув місце пригоди. У результаті наїзду велосипедист отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні. На жаль, від отриманих травм чоловік помер в медичному закладі. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Слідчі разом зі спеціалістом-криміналістом вилучили речові докази на місці події.

У ході проведення слідчих дій та оперативних заходів працівникам Миргородського райвідділу поліції вдалося встановити особу водія, причетного до смертельного ДТП. Ним виявися 28-річний місцевий мешканець.

За даним фактом слідчим управлінням, під процесуальним керівництвом  прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Обставини та причини ДТП зʼясовує слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого, 12:36 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації