Вхід | Реєстрація

Презентували проєкт програми «Цифрова Полтавщина»

Презентували проєкт програми «Цифрова Полтавщина»

На засіданні науково-технічної ради Полтавської обласної адміністрації (ОВА), що присвячене інформатизації та інноваціям, було розглянуто та затверджено проєкт регіональної програми «Цифрова Полтавщина» на період 2024-2026 років.

Як повідомили у пресслужбі Полтавської ОВА, на засіданні були присутні заступники начальника Полтавської ОВА - Володимир Когут та Антон Чубенко.

Володимир Когут підкреслив, що Полтавська область є одним із лідерів у цифровій трансформації регіонів України. Програма "Цифрова Полтавщина" не просто проєкт, але й стратегічний крок у напрямку ефективного використання ресурсів та надання необхідних сервісів для регіонального розвитку. Цифрова трансформація сприяє забезпеченню ефективного управління та вирішенню нагальних проблем. Наша область демонструє готовність і здатність використовувати сучасні технології для покращення якості життя громадян та забезпечення стабільності під час воєнного стану.

Іван Біліцький, начальник Управління цифрової трансформації Полтавської ОВА, висвітлив ключові аспекти програми, зазначивши, що головною метою є розвиток інформаційного суспільства та поліпшення комунікації між владними органами, громадянами та бізнесом. Серед пріоритетів - підвищення рівня безпеки, покращення доступності адміністративних послуг та розвиток цифрової освіти.

Проєкт програми буде переданий для розгляду профільній комісії та подальшого затвердження на сесії обласної ради.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого, 11:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації