Вхід | Реєстрація

Суд поки що не поновив Тамілу Шару-Махно на роботі

Суд поки що не поновив Тамілу Шару-Махно на роботі

Адвокат сторони відповідача Артем Рак заявив про необхідність допиту свідків у цій справі. Тепер у суд викличуть кількох заступників директора Кобеляцького ліцею №2 та секретаря.

Нагадаємо, що завуч навчального закладу Таміла Шара-Махно оскаржує своє звільнення із роботи. Також педагог вимагає аби їй виплатили зарплату за час вимушеного прогулу та  100 тисяч гривень компенсації завданої моральної шкоди.

Натомість директор ліцею Поліна Тараненко та її адвокат Артем Рак доводять в суді, що керівник у свій час правомірно звільнила завуча.

8 лютого у суді вивчали матеріальні докази, зокрема й слухали запис телефонної розмови між директором і завучем.

Наступне засідання суду, на якому будуть допитувати свідків призначене на 19 лютого.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації